Vier nieuwe Lamborghini’s voor 2022: Limited V12 Special, Facelifted Urus en nog veel meer

Lamborghini heeft plannen aangekondigd om “vier nieuwe producten in de komende 12 maanden” uit te brengen, die een gefacelifte Urus SUV en een V12-aangedreven bevatten Speciaal gebaseerd op de Aventador. Net als de Reborn Countach zal de nieuwe supercar worden gebouwd in beperkte aantallen om “de verbrandingsmotor te vieren”, voordat een nieuw hybride V12 -vlaggenschip volgend jaar wordt gelanceerd.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

We hebben de bijgewerkte Urus -testen al geïdentificeerd bij de Nurburgring, met een nieuwe look en mogelijk veel meer kracht. Een hybride versie is ook in de maak, hoewel dit volgend jaar wordt gelanceerd. Lamborghini zal waarschijnlijk gebruik maken van de 4.0-liter twin-turbo v8 hybride aandrijflijn van de e-hybride van Cayenne Turbo, die 671 pk en 900 nm koppel levert.

Nieuwe Lamborghini Huracan Sto 2021 Review

Het is onduidelijk of het nieuwe V12 -model weer een eerbetoon zal zijn aan een historische Lamborghini, zoals bij de nieuwe Countach, of een schone bladontwerp zoals de Sian Hypercar. Hoe dan ook, het zal waarschijnlijk hardloopuitrusting van de SIAN gebruiken-zelf gebaseerd op de Aventador-met een hybride V12 die veel meer dan 800 pk naar alle vier wielen verzendt via een 7-versnellingsbak met een automatische versnellingsbak met een enkele koppeling met 7 versnellingen.
De nieuwe auto zal ook zijn koolstofvezelmonocoque lenen van de Aventador, evenals zijn cabine -architectuur. Het is onduidelijk hoe veel eenheden Lamborghini zullen bouwen, maar ter referentie was de nieuwe Countach beperkt tot 112 auto’s. De nieuwe auto zal naar verwachting ongeveer £ 2 miljoen kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *