Nieuwe Torsus Praetorian Institution Bus is £ 330.000 off-road expert

Torsus heeft een nieuwe instellingsbusvariant van de Praetoriaanse off-road truck geïntroduceerd. Het sluit zich aan bij een groeiende verscheidenheid aan Praetoriaanse varianten, die momenteel een evacuatie-ambulance bevat, een ruw en tough camper, een mobiel commandocentrum en een riot beheren voertuig.
Deze nieuwe instellingsbusvariant is gebaseerd op exact dezelfde onderbouwing als de basis Praetorian. Voor alle terrein is het klaar voor al het terrein, omvat het vergrendelen van differentiëlen, lange reisophanging, massieve trommelremmen en enorme stalen wielen gewikkeld in knobbelige off-road banden-die allemaal zijn geschoten aan een duurzaam truckchassis met een man.

Nieuwe Torsus Terrastorm off-road minibus stuitert in

Torsus stelt ook dat de Praetoriaanse benadering, breakover evenals vertrekhoeken van 28, 41 en 22 graden respectievelijk 22 graden heeft – en, dankzij een reeks versterkingsstralen en bracebars over de assen, kan de bus over een 33.5 rijden rijden diploma camber zonder omver te werpen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het merk Tsjechische merk heeft de basis van de basismotor van de Praetoriaan onaangeroerd voor deze instellingsbusvariant achtergelaten, waarvoor het type terrein dat het is ontwikkeld, een praktische stap is. Het is een 6,9-liter zescilinders-dieselsysteem met een turbolader met 286 pk en 1.150 nm koppel-voldoende om de bus op een helling van 65 procent te slepen.
Binnenin wordt de bus zo eenvoudig geleverd met zitplaatsen voor 35 en speciale bekleding ontwikkeld om zowel wiskunde als wetenschapsdiagrammen te simuleren. Torsus biedt echter ook een greep op optionele extra’s, waaronder een tv en een dvd -speler, een koffiezetapparaat, een koelkast en een verbeterd airconditioningsysteem voor woestijnklimaten.
Als je diep in de andere Praetoriaanse specificaties van Torsus duikt, kun je jezelf snel een mobiel huis vanuit huis ontwikkelen. De lijst met keuzes omvat een convectiemicrogolfoven, een wasmachine, een doucheruimtecompartiment en een 10-inch touchscreen infotainmentsysteem dat op elke stoel in de cabine is gemonteerd, dat verkoopt voor een oog-waterige € 13,160 (£ 12.000).
Al deze apparaten zijn echter niet goedkoop. De instapbus begint bij € 166.000 (ongeveer £ 150.000), maar als u de meest rijkelijk uitgeruste campervan-variant kiest, zul je € 234.000 uitzenden (ongeveer £ 211.500). Het veel dure “expeditie” -ontwerp van het bedrijf heeft een startkosten van € 368.000 (of £ 332.000).
Wat vind je van de Torsus Praetoriaanse instellingsbus? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *