Uncategorized

DS om PSA Group’s Autonomous Push

DS te leiden, zal de push van de PSA Group naar autonoom rijden leiden, wanneer de komende DS7 -crossback begin volgend jaar innovatie van niveau 2 op de producten van de Franse fabrikant introduceert.
PSA is al begonnen met het testen van niveau 2, 3 en 4 autonome technologie op openbare wegen, dankzij een contract met de Franse regering dat, in wat het bedrijf gelooft een wereld eerst is, zich ook uitstrekt tot leden van het publiek (geclassificeerd als ‘ niet-experts ‘) achter het stuur zitten. Een vloot van ongeveer 20 auto’s en vrachtwagens werkt nu vanuit Velizy, het R & D -hoofdkantoor van PSA, evenals ingenieurs hebben zijn auto’s gecontroleerd zo ver weg als Spanje en het VK.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Wat u ook moet begrijpen over zelfrijdende auto’s
Het bedrijf heeft nu geverifieerd dat de volgende fase van de autonomie – inclusief parallel en loodrecht zelfparkeren zonder enige fysieke input van de automobilist voorbij een knoppers, evenals de mogelijkheid om de auto’s en vrachtwagens in de rijstrook te houden en te bewaren, Langs in zware verkeer – zal het allereerste op de DS7 komen, waarschijnlijk het wereldwijde vlaggenschip van het hele PSA -assortiment.
“Het programma [genaamd Ava, of autonome auto voor iedereen] zal alle drie van onze merken bevatten [Peugeot, Citroen en DS],” verklaarde Carla Gohin, PSA’s hoofd van innovatie, “maar DS krijgt de volgende fase van de volgende fase van de volgende fase van de volgende fase van de volgende fase van de volgende fase Tech Allereerst omdat het het premium merk is ”,. Ze verklaarde dat de kernfuncties niet zouden worden gepersonaliseerd om het privékoperprofiel van elk merk in vorm te geven, maar ook toegegeven: “We zullen sommige dingen doen met de HMI [de interface] die precies onderscheid maken hoe onze klanten het systeem gebruiken. Dit zal de specificiteit zijn die we introduceren. ”
Auto Reveal begrijpt dat de komende C5 -aircross van Citroen, die eerder dit jaar werd blootgesteld, maar pas in de tweede helft van 2018 te koop is, zal de autonome functionaliteit van de DS7 ook krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *