Het nummer van deze week van Auto Express

Het nummer van deze week van Auto Express – op 13 februari 2013 – heeft het volledige verhaal over de nieuwe, meer praktische BMW 3 -serie GT, de komende Citroen C4 Picasso en officiële foto’s van de nieuwe , driedeurs stoel Leon Sc.
We tillen ook het deksel op de Mercedes A45 AMG-een hot luik dat in staat is om een ​​Porsche 911 bij te houden-en de snelste drop-top van VW, de Volkswagen Golf R Cabriolet.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

In schijven zitten we achter het stuur van de £ 295.000 Lamborghini Aventador Roadster, de nieuwe Renault Clio en Mini JCW GP II. We geven ook ons ​​definitieve oordeel over de goedkoopste nieuwe auto van het Verenigd Koninkrijk, de toegang tot Dacia Sandero, evenals de stoel Toweo en Mercedes CLS 63 AMG schietrem.
De VW Golf heeft ons vorig jaar in zijn eerste groepstest gewonnen, maar hoe gaat het met de geheel nieuwe Skoda Octavia? We hebben zowel tegen de Honda Civic om te zien wat de beste hatchback van Groot -Brittannië is.
Onze tweede groepstest ziet de verouderende Fiat 500 het hoofd-to-head gaan met de nieuwe Vauxhall Adam. Beide stijlvolle stadsauto’s bieden eindeloze reikwijdte voor personalisatie, maar wat is de beste koop?
Bovendien hebben we al het laatste nieuws over consumenten, productrecensies, brieven en koopgidsen, evenals een functie van drie pagina’s over hoe motorkosten zich over de hele wereld verhouden.
Uitgave 1.255 is nu beschikbaar om te kopen, geprijsd op £ 2,95. Als alternatief kunt u zes nummers voor £ 1 claimen en het tijdschrift elke week rechtstreeks bij uw deur laten bezorgen of onze nieuwe iPad -editie downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *