Uncategorized

NIEUW 2022 HONDA CIVIC TYPE R TAKKEN TESTEN OP SUZUKA

HONDA’S NIEUWE CIVIC TYPE R WORDT DE EINDE STADES VAN HIS STAGEPROGRAMM heeft veel meer foto’s van de auto’s en vrachtwagen blootgelegd met behulp van de lichtste vermomming tot nu toe.
Het nieuwste Civic Type R Hot Hatch is gebaseerd op de MK11 Civic Hatchback, die in juni werd blootgesteld. Het beschikt over exact dezelfde vijfdeurs fastback carrosserie als zijn voorganger, hoewel de ontwerpers van Honda ervoor hebben gekozen om de styling van de vorige auto enigszins af te zwakken.

Toyota Gr Yaris vs Ford Fiesta St Edition

Er is echter nog steeds een agressieve aeroset aanwezig. Vooraan heeft de hete hatchback exact dezelfde slanke LED -koplampen als de gemeenschappelijke Civic, maar ze flankeren een sportievere fit samen radiatorrooster.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De voorbumper is veel agressiever dan die van de gewone auto, met een enorme inname die zich het beste uitstrekt tot de onderste splitter. Er is ook een nieuwe inname onder de koplampen. De waarheid dat ze worden bedekt met camouflage wrap suggereert echter dat ze puur voor esthetiek zijn in plaats van functioneren.
Het nieuwe type R zal een veel groter spoor hebben dan de gewone Civic, met grotere wielkasten die grote legeringen bedekken. De zijkanten zijn ook dieper, en functioneren een nieuwe aeromin voor de achterwielen om de lucht in de flanken van de auto op te ruimen. De wielen zijn op maat gemaakt met het type R en zijn in een set Michelin Pilot Sport 4S -banden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *