Uncategorized

Nieuwe Subaru Solterra STI Idee Previews Hot Electric SUV

Subaru heeft een Solterra STI -ideeën en vrachtwagens onthuld tijdens de Automobile Salon van Tokyo van Tokyo, die een vroege smaak biedt van wat een productieversie van de stijlvolle elektrische crossover later in de lijn. De STI-versie krijgt een agressieve styling-make-over, hoewel Subaru geen prestatiefiguren heeft vrijgegeven voor het krachtige idee van de prestaties.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het idee van Solterra STI ontvangt een speciaal lilac colourscheme, evenals vele aero -aanpassingen om het naast de gemeenschappelijke versie in te stellen. De voorbumper wordt overgedragen van de bestaande auto, met een hoekige facia en zwarte plastic wielarchbekleding die zich uitstrekt tot de koplampen.

1073BHP Subaru STI E-RA elektrische raceauto’s en vrachtwagens om de nurburgring af te handelen

De STI -versie krijgt een beroemde frontsplitter voltooid in Cherry Red voor een veel meer sportieve uitstraling, maar de wielen worden andere Solterra -modellen laten zien, behalve een speciaal glanzend zwart oppervlak met rode accenten. Het STI -idee draagt ​​echter sportiever Dunlop Sport Maxx -rubber, wat wijst op de gestimuleerde prestaties.
De rode accenten brengen met de langdurige dorpels van de auto met zich mee, die aero -vinnen voor de achterwielen functioneren. Net als de gewone Solterra ontvangt het STI -idee glanzende zwarte deurspiegels en een zwart dak, dat de daklijn van de auto zichtbaar verlaagt.
Op echte STI-mode heeft Subaru de sportiefste Solterra gemonteerd met een grote achtervleugel met rode soa-logo’s op de eindplaten. De achterbumper is vergelijkbaar met andere Solterras, hoewel er achter de achterwielen weinig aero -extensies zijn toegevoegd.
5

Subaru heeft geen enkel type interieurbeelden vrijgegeven, maar we verwachten een chunkier sportwiel, veel meer ondersteunende stoelen en bovendien rood in de cabine. Het unieke dashboardontwerp van de Solterra, met een groot infotainment touchscreen en een high-set digitaal instrumentenpaneel, blijft als de STI de productie bereikt.
Onder de huid deelt de Solterra zijn E-TNGA-platform met de Toyota BZ4X. Momenteel is het krachtigste ontwerp de 215 pk dual-motor variant, evenals als de taak het milieuvriendelijke licht krijgt dat we een output beter verwachten tot 300 pk. Het STI-ontwerp zal eveneens vierwielaandrijving zijn.
Nu uitgecheckt over de 2022 Subaru Forester E-Boxer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *