Uncategorized

Nissan onthult de nieuwe Sentra Nismo Concept Saloon in LA

Nissan onthulde drie nieuwe Nismo -modellen op de LA Autosalon. Deelnemen aan de ballistische 593bhp GT-R Nismo en de baangerichte juke nismo Rs op de standaard was een nieuw concept-het vierdeurs Sentra Nismo-concept.
Afgewerkt in een opvallende parelachtige witte en met dezelfde tweekleurige zwarte lichtmetalen wielen en rode details op de lichaamskit als de Juke Nismo, is de Sentra ontwikkeld om aan te tonen hoe de nismo-afstemmingsbehandeling kan worden verspreid over de rest van het bereik in De nabije toekomst – die hier in het VK de geheel nieuwe Qashqai zal omvatten.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Onder de motorkap bevindt zich een nieuwe motor op basis van dezelfde 1.6-liter direct-injectie turbo van de Juke Nismo, maar verveelde zich nu tot een grotere 1,8-liter capaciteit en produceert “meer dan 240 pk” en 325 nm koppel-waardoor het vergelijkbaar is Prestaties op de sterk afgestemde 1,6-liter eenheid in de onlangs onthulde Peugeot RCZ R.
De stroom wordt naar de voorwielen verzonden via een versterkte handgeschakelde zesversnellingsbak en een differentieel met beperkte slip voor extra grip en om de stroom neer te zetten, maar een Qashqai met dezelfde aandrijflijn zou waarschijnlijk 4WD zijn. De ophanging en besturing van de Sentra is Nismo afgestemd voor een veel aantrekkelijkere dynamische opstelling, en het gebruikt hetzelfde krachtige Brembo-remsysteem als de 370Z-sportwagen.
In de Sentra krijgt de typische Nismo -behandeling met leer en Alcantara gewikkeld Recaro -emmerstoelen, een sportiever stuurwiel en koolstofvezel en chromen trimaccenten. Hoewel slechts een concept in dit stadium Nissan sterke hints gaf dat deze auto de productie zou maken in Amerika – en we konden de motor zien in een van de andere auto’s in de line -up van Nissan in de nabije toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *