Participatie van particuliere voertuigen PCN’s die moeten worden afgedekt met £ 50

Parkeerbureaus voor particuliere voertuigen zullen geen boete -cards -kennisgevingen (PCN’s) kunnen afgeven van meer dan £ 50 onder nieuwe richtlijnen die door de overheid worden uiteengezet.
De Parking Code of Practice Code – die het Department voor het nivelleren, huisvesting en gemeenschappen in 2019 in de wet zijn doorgegeven, voordat de inhoud van de code wordt voltooid – zal ook de verzamelaars van het parkeerschuld van voertuigen verbieden extra kosten in rekening te brengen in gevallen waarin PCN’s geen PCN’s zijn waar PCN’s geen zijn waar PCN’s niet zijn waar PCN’s geen betaald.

Parkeren op de weg: waar u uw auto wel en niet kunt parkeren in het VK

De aankondiging, die van toepassing is op particuliere auto-parken in Engeland (exclusief Londen) en Wales, bevestigde ook dat de code een verplichte respijtperiode van 10 minuten zal omvatten voor automobilisten die terugkeren naar hun auto nadat hun parkeersessie van het voertuig is verlopen, samen met een vijf -Minute de afkoelingsperiode voor chauffeurs om een ​​auto -park te betreden en de algemene voorwaarden te overwegen voordat ze beslissen of ze een ticket moeten kopen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Particuliere exploitanten zullen ook verplicht zijn om aan verbeterde signage -normen te houden, waardoor het duidelijk is wat de omstandigheden van het parkeren van voertuigen zijn en hoe chauffeurs kunnen betalen. De overheid zal ook het bestrijden van bedrijven die pseudo-juridische taal gebruiken om klanten te intimideren bij het uitgeven van PCN’s.
Auto -groepen verwelkomden de code, waarbij de RAC zei dat het “ongetwijfeld de ervaringen voor chauffeurs zou verbeteren en een veel veel meer gelijk speelveld zou creëren, het gedoe en de spanning afnemen, terwijl ze tegelijkertijd malafide operators dwingen om hun acts op te ruimen”.
Het hoofd van de wegenbeleid van de organisatie, Nicholas Lyes, voegde eraan toe: “Omdat klemmen op privéland was verboden, is er in plaats daarvan een verschuiving naar ticketing geweest, waarbij het aantal mededelingen op het gebied van parkeergarage op jaarbasis op alarmerende niveaus wordt uitgegeven.
“Hoewel sommige hiervan gerechtvaardigd zijn, zijn anderen niet en helaas in tal van gevallen dat chauffeurs gewoon zorgen maken over de gevolgen, vooral gezien het feit dat vervolgbrieven dreigende en intimiderende taal kunnen gebruiken. RAC-onderzoek wees uit dat bijna driekwart van de chauffeurs wilde dat de industrie onder enige vorm van regelgeving zou worden gebracht. ”
Ben je de afgelopen 12 maanden getroffen met een boete van een parkeerbedrijf voor privévoertuig? Vertel het ons in de reacties hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *