Uncategorized

Nieuw BMW I Vision Circular Idea toont het beeld van het merk op een duurzame toekomst

BMW gebruikt zijn huishoudelijke show in München om vooruitgang te tonen die het maakt in duurzaamheid. Evenals het heeft een uniek idee opgeleverd om te helpen zijn punt over te brengen: de I Vision Circular.
Opgevat als een compact elektrisch voertuig dat in 2040 te koop zou zijn, is de I Vision Circular een vier meter lange, vijfdeurs supermini die een reeks nieuwe stijlbehandelingen voor het BMW-merk introduceert. Het meest opvallend is de voorkant, die de behandeling met dubbele kidney rooster volledig heroverweegt, maar er is ook een volledig nieuwe blik op de achterkant, plus een enorm algemeen glazen gebied om de cabine ruimer en luchtiger te laten aanvoelen.

Nieuwe BMW IX5 -waterstof in laatste koude weersomstandigheden Testen op brandstofcel aandrijflijn

De materialen en methoden die in de productie zijn opgenomen, zijn belangrijker dan de vorm van de auto; BMW zorgt er inderdaad voor dat het nieuwste idee “geen voorproefje biedt van de‘ Neue Klasse ’(de volgende golf van nieuwe ontwerpen van het bedrijf)”. In plaats daarvan laat de I Vision-circulaire precies zien hoe een voertuig kan worden gemaakt met 100 procent gerecyclede materialen die op hun beurt zichzelf volledig kunnen worden gerecycled.
18

Als gevolg hiervan is het voertuig ontworpen om snel uit elkaar te worden gehaald voor herbesteding aan het levenseinde, met snelle-release-bevestigingsmiddelen op de wielen, stoelen en instrumentenpaneel. BMW stelt dat de behandeling van de voorrooster precies laat zien hoe digitale stijl in de toekomst de locatie kan nemen van fysieke vormgeving van bumpers en lichten, waardoor de complexiteit en het effect van de productie worden verminderd. Er zijn ook geen fysieke badges verbonden; In plaats daarvan worden zowel de BMW als voertuiglogo’s op de panelen laser geëtst.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *