Porsche 911 GT3 Touring: Hardcore Track Cars en Truck Goes Softcore

Porsche heeft een nieuwe 911 GT3 -variant blootgesteld op de Frankfurt Motor Show dat het tout is als ‘The Purist’s 911’, de GT3 Touring.
De nieuwkomer bevindt zich samen met de routine GT3 en GT2 RS aan de top van de 911-variëteit als de trackgerichte variaties van Porsche’s alomtegenwoordige sportwagen. De GT3 Touring is echter een afgezwakte, veel fundamentelere versie van de meest recente 991,2-generatie 911 GT3.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Het vele kennelijke verschil tussen de touring en de GT3is de verwijdering van de significante achtervleugel achter, die wordt vervangen door een Regualr-motorafdekking met Black Fit Together Grille, hoewel een pop-upspoiler nog steeds deel uitmaakt van het pakket. Er is ook GT3-touring badging, dus mensen begrijpen nog steeds dat dit een belangrijk stukje set is, evenals niet alleen een ‘gewone’ carrera met centrum-lock wielen gemonteerd.
10

De rest van de GT3 Touring-bundel S genomen uit de GT3, dus er zijn agressief uitziende bumpers voor, evenals achterste, grotere wielarches en 20-inch vervalste lichtmetalen wielen. Op verschillende manieren is het een natuurlijke opvolger van de ultra-exclusieve 911R, een variant van de laatste 911 GT3.
Onder dat veel subtielere motorbedekking is exact dezelfde 493bhp 4.0-liter flat-six als de routine GT3. Net als de 911R wordt de touring echter alleen aangeboden met een zesversnellingsbakversnellingsbak, zonder enige automatische PDK-optie met dubbele koppeling.
Porsche verklaart dat de auto’s en vrachtwagen snel voldoende is om in 3,9 seconden 0-62 mph te verwerken, als u snel genoeg kunt verschuiven. Topsnelheid is beschikbaar in 196 mph.
Onder de huid ontvangt de GT3-touring een achterwielbesteksysteem, een koppelvectoring beperkt slip differentieel, plus exact dezelfde dempers en chassis tweaks als de GT3. Voor veel meer veranderingen moet je in de cabine kijken.
10

De GT3 -touring heeft een afgebroken interieur, maar zonder de klokken en fluitjes van de GT3 en GT2 RS -modellen. Als zodanig worden lederen sportstoelen met materiële centra gekoppeld aan een eenvoudig lederen stuurwiel en een fundamenteel dashboard. Het is echter nog steeds een ontwerp met twee zitplaatsen.
De keuzeslijst is relatief uitgebreide, implicerende containerstoelen, koolstof keramische remmen en het Sport Chrono Pack zullen allemaal worden aangeboden tijdens de touring, maar Alcantara interieurafwerking en een rolkooi blijven buiten. Het zal worden geprijsd vanaf £ 111,802 wanneer het showroom raakt, wat exact hetzelfde is als de routine GT3.

Wat geloof je van de nieuwe Porsche 911 GT3 Touring? Houd uw staat in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *