Nieuwe 2021 Mercedes-Maybach S-Klasse nu te koop vanaf £ 162,390

De Mercedes-Maybach S-Klasse wordt nu aangeboden om in het VK te kopen, met kosten vanaf £ 162,390 voor de 4,0-liter V8 of £ 204.375 voor de bereik van het bereik van 6,0-liter V12. Verwacht wordt dat allereerste leveringen dit jaar in de herfst zullen verschijnen.
Kopers van Maybach V8 hebben hun optie van twee specificaties-een instapontwerp en een veel royelere benoemde zeer eersteklas variant, die een extra £ 14.635 toevoegt aan de startprijs van de auto. De V12 -motor wordt alleen aangeboden in de allereerste klasse specificatie.

Top 10 beste high-end auto’s en vrachtwagens om 2022 te kopen

Standaard krijgt de meest betaalbare Maybach S-Klasse een 18 cm langere wielbasis, 20-inch gesmede wielen en een greep op herzieningen voor de cabine, zoals diepe tapijten, actieve omgevingslicht, massageverslagen en een premium Burmester Stereo System
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

First Class Designs krijgen een aparte set van 21-inch multi-spaaks gesmede wielen, nappa lederen daksysteem voering, open-pore walnoothoutafwerking en captain’s stoelen op locatie van de gemeenschappelijke achterbank. Er zijn ook een paar extra’s voor passagiers achterstoel, waaronder twee draadloze headsets, een koelkast met 10 liter en champagne-fluiten.
Als je je bijzonder gelijk voelt met contant geld, biedt Maybach ook een optionele Nappa Leather Designo -bundel op zeer eersteklas modellen, die verschillende piano zwarte afwerking toevoegt, diamant gewatteerde kussens en toegewijde bovenste Nappa lederen bekleding voor de daksysteemvoering, deur dorpels panelen, stuurwiel, zon vizieren en alle zes pilaren. De kosten? £ 28.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *