Nieuwe 2022 Skoda Karoq facelift nu te koop vanaf £ 25.950

De Facelifte Skoda Karoq Family SUV is gelanceerd op de Britse markt, met prijzen vanaf £ 25.950. Verbeteringen strekken zich uit tot het ontwerpen van tweaks, apparatuurupgrades, betere rijhulptechnologie en een herzien motorbereik – die allemaal helpen om de specificatie van de auto in lijn te brengen met de onlangs bijgewerkte Kodiaq SUV.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Skoda heeft het herziene Karoq -bereik gescheiden in slechts drie modellen, SE Drive, Se L en Sportline genaamd. Het basismodel wordt standaard geleverd met 17-inch lichtmetalen wielen, LED-koplampen, scrollende achterindicatoren en parkeersensoren achter. De cabine krijgt ook een acht-inch infotainmentsysteem met draadloze Apple CarPlay en Android Auto.

Meer kit en £ 27.560 startprijs voor herziene Skoda Kodiaq

Skoda’s mid-range Karoq Se L is geprijsd vanaf £ 27.785. Upgrades over het instapmodel omvatten 18-inch lichtmetalen wielen, chromen dakrails, een grotere achterklepspoiler, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter. Kopers krijgen ook het winterpakket van Skoda als onderdeel van de trim, die verwarmde voorstoelen, een verwarmd stuurwiel en verwarmde wasmachine -jets toevoegt.
Het vlaggenschip Skoda Karoq Sportline krijgt nog meer standaarduitrusting, zoals matrix LED -koplampen, metallic verf en een elektrisch openende achterklep met een kick -sensor onder de achterbumper. Andere upgrades zijn een panoramisch zonnedak en LED -binnenverlichting. Prijzen beginnen vanaf £ 31,835.
22

De gefacelifte Skoda Karoq zal helpen de populaire SUV-competitief van het merk te houden in een klasse die wordt vol met rivalen, waaronder de Hyundai Tucson, de nieuwe Nissan Qashqai, de Peugeot 3008 en binnenkort, een geheel nieuwe Kia Sportage.
Nieuwe 2022 Skoda Karoq: Facelift Updates
Styling -tweaks omvatten een nieuw zeshoekig radiatorrooster, licht slankere koplampen, hervormde achterlichten en enkele nieuwe aerodynamische plastic versieringen voor de lichtmetalen wielen, waarvan Skoda helpt bij het verminderen van slepen en het verbeteren van de efficiëntie.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *