Uncategorized

Ophalen van het jaar 2020: Ford Ranger

Onze ophaalklasse is voor het tweede jaar op rij gewonnen door de bestseller van het VK. In feite is de Ford Ranger niet alleen bovenaan de categorie, het domineert, evenals om extreem goede redenen. Het vindt een uitstekende balans tussen betrouwbaarheid van werkpaard en dagelijks comfort, omdat Ford een paar van de allerbeste stukjes van zijn reizigerauto’s en vrachtwagenline-up heeft gekozen om de Ranger het type technologie en hoge kwaliteit te bieden, Veel rivalen worstelen om te matchen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Een belangrijke update in 2019 gaf het een winnende voorsprong op zijn rivalen, en het is een voordeel dat het nog steeds behoudt. Of u nu de utilitaire XL of een topspec-Wildtrak selecteert, u krijgt een vrachtwagen die het hoofd kan bieden aan wat u erover gooit, met voldoende ruimte, payload en de mogelijkheid om met de harde banen aan te pakken.

Ford Ranger Pick-Up Review

Alle ontwerpen gebruiken Ford’s 2.0-liter ecoblue-diesel, met een optie van twee vermogensuitgangen, evenals beide het koppel en het selecteerbare vierwielaandrijving om het moeilijkste terrein aan te kunnen.
Maar als u een vierdeurs Wildtrak of beperkt ontwerp selecteert-of een van de speciale edities, zoals de zojuist geïntroduceerde Ranger Thunder-dan krijgt u ook een goed uitgeruste huishouden 4×4.
8

Er is een gebied binnen voor vijf, geweldige aanbiedingen van luxueuze materialen, evenals het Sync 3 Multimediasysteem is exact hetzelfde als die in de focus en Fiesta worden ontdekt. Het geweldige nieuws eindigt daar niet, omdat de Ranger ook een comfortabele cruiser is. Ford heeft een uitstekende taak gedaan om de ophanging af te stemmen en het prachtige gebied te hebben ontdekt tussen het kunnen omgaan met een lading van één ton en nog steeds bijna-SUV-niveaus van reiscomfort bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *