Autonome auto’s en vrachtwagens zonder stuurwielen onwaarschijnlijk vóór 2045

Volledige autonome auto’s en vrachtwagens zonder stuurwielen is waarschijnlijk niet een routinematige functie op Europese wegen vóór 2045, volgens de commissaris van de regio voor transport.
Tijdens de FT Future of the Vehicle Summit verklaarde EU -commissaris voor het leveren van Violeta Bulc dat hoewel geautomatiseerde auto’s en vrachtwagens uitgerust zijn met stuurwielen, waarschijnlijk worden gemengd met routinematige auto’s en vrachtwagens tegen 2030, het misschien veel meer dan een decennium eerder duurt Volledig autonome bezorging wordt wijdverbreid.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Wat u ook moet begrijpen over autonome auto’s
“Het doel tegen 2030 is dat we in staat zullen zijn om gemengd verkeer te introduceren, met geautomatiseerd als traditioneel verkeer. Geautomatiseerd impliceert dat er nog steeds een stuurwiel is en dat u de controle kunt nemen, “verklaarde BULC. “Waarschijnlijk zal het 10 of 15 jaar veel meer duren om autonome mobiliteit te hebben, wat geen stuurwiel impliceert. We zien dit nu gebeuren op campussen, extreem beheerde straten in de steden, luchthavens enz. Evenals beetje bij beetje zal dit veel acceptabeler worden. ”
Bulc verklaarde dat de EU echt hoopt de ongelukken in zelfrijdende tests in de Verenigde Staten te voorkomen die wereldwijd in media-interesse zijn getrokken. “Het is moeilijk om te praten over acceptatie voor dodelijke slachtoffers,” zei ze. “Maar we zijn in het verleden ongelooflijk tolerant geweest. Ik geloof dat we met een gecoördineerde en beheerde aanpak dit tot nul kunnen minimaliseren. Ik ben niet voorstander van het gooien van nieuwe innovatie in de sociale sfeer en het zien van wat er gebeurt.
“We gaan, be beetje bij weinig, de milieuvriendelijke en autonome technologie introduceren en zorgvuldig screenen wat er moet worden gedaan om volledige acceptatie in de toekomst te garanderen.
“Op dit moment verplichten we te geloven van ouderen, gehandicapten, kinderen; Hun gedrag is veel veel onvoorspelbaarder. Daarom ben ik voorstander van stapsgewijze tests en vertraag ik vervolgens het verbeteren van het effect van autonome voertuigen. ”
In november 2017 verklaarde Chris Grayling dat volledig autonome auto’s en vrachtwagens in 2021 in Britse wegen kunnen raken …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *