Aston Martin Vanquish Zagato Speedster Unleashed

Aston Martin heeft de nieuwste onthuld in de lijn van Zagato-specials, de Vanquish Zagato Speedster, en bevestigde dat het nieuwe model deel zal uitmaken van een familie van beperkte voertuigen die ook zullen omvatten, waaronder voertuigen met beperkte edities die zullen omvatten Een radicale schietremversie.
De familie Vanquish Zagato begon met de coupe, die vorig jaar werd onthuld op de Villa d’Este Show in Italië, en dit werd opgevolgd door de converteerbare Volante -versie van die auto op Pebble Beach. Nu gebruiken het Britse luxe sportwagenmerk en de Italiaanse CoachBuilder het American Classic Car -evenement om de Speedster te onthullen – en om een ​​vierde variant te plagen, de schietrem, die te koop is in 2018.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De Speedster krijgt al aanwijzingen op de coupe en de volante, met een andere voorraan en koplampbehandeling. Het ontwerp voorbij de achterkant van de hut met twee zitplaatsen neemt echter een dramatische wending, dankzij een paar vliegende steunberen die lijken te zijn gemaakt van koolstofvezel.
7

De auto is waarschijnlijk een vaste creatie met open dak, en Aston en Zagato zullen hun beleid volgen op de DB AR1 van 2003 door zelfs geen tijdelijke dekking aan te bieden die de cabine kan droog houden wanneer de auto wordt geparkeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *