“Bestuurders zijn geldkoeien, beboet miljoenen voor het gebruik van onze eigen straten”

We werken allemaal onder harde omstandigheden, en het is begrijpelijk dat mensen fouten maken. Maar ons onderzoek naar buurten met weinig verkeer test de grenzen van hoeveel speling kan worden gesneden.
Het verhaal begint in mei 2020, toen de centrale overheid een ‘actief reisfonds’ van £ 250 miljoen creëerde dat raden konden uitgeven aan projecten om mensen aan te moedigen te lopen of te fietsen in plaats van te rijden of het openbaar vervoer te nemen. Wegen werden doorgaans verkleind of gesloten door de projecten en legden onvermijdelijk beperkingen op automobilisten.

‘Het is duidelijk dat vrachtwagens automobilisten veel verbeterde werkomstandigheden moeten hebben’

Maar er was nog een vangst: lokale autoriteiten moesten snel handelen. Raden die met succes bieden op de eerste financieringstranche hadden slechts vier weken om te bouwen, en de werken moesten binnen acht weken worden voltooid na pijn van het Department for Transport “klauwen” geld. Uitnodigingen voor de Tweede Tranche van financiering gaven raden slechts een maand om voorstellen in te dienen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het zijn geen verrassingsfouten gemaakt. Wiltshire Council heeft bijvoorbeeld £ 412.000 uitgegeven om het verkeer in het centrum van Salisbury te verbieden voordat de gemeenteraad een beslissing nam, het zou de regeling niet ondersteunen, die na minder dan twee maanden “voor onbepaalde tijd” werd geschorst. Soortgelijke verhalen zijn in het hele land naar voren gekomen en e-mails die door Automobile Express werden gezien, onthullen dat London Fire Brigade de Ealing Council moest beschrijven dat betonnen blokken die de toegang beperken, van invloed zouden kunnen zijn op de actietijden van noodservices, iets dat duidelijk duidelijk moet zijn geweest.
Hoe autoriteiten aan automobilisten denken, is ook verontrustend. Verschillende raden praten over automobilisten “rat-running” door lokale straten, en wanneer ze niet vermeld zijn als ongedierte, zijn wij automobilisten geldkoeien, beboet miljoenen voor het gebruik van onze eigen straten.
Wegen zijn geen chemiesets voor planners om mee te spelen, en noch hulpdiensten noch automobilisten moeten als laboratoriummuizen worden behandeld. Gezien het geld dat verloren is gegaan bij mislukte LTN’s, moeten autoriteiten te maken krijgen met harde vragen over hoe zij de automobilisten behandelen
worden gekozen om te vertegenwoordigen.
Bekijk hier ons exclusieve verhaal over laag verkeersbuurten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *