Uncategorized

Whiplash -rapportkosten gereduceerd tot Cut False Declares

De kosten van medische beoordelingen voor mensen die verzekering beweren whiplash te hebben ervaren in voertuigongeluk, worden in Engeland en Wales in een citaat om valse whiplash -claims te verminderen.
Een voorlopig medisch rapport kan momenteel tot £ 700 kosten. Dit wordt verlaagd tot slechts £ 180, kondigde Justice Priester Chris Grayling aan, terwijl de regering blijft breken op ‘compensatiecultuur’.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De regering hoopt dat door de kosten van de rapporten aanzienlijk te verlagen, de professionals zal voorkomen die hen creëren om een ​​beloning te hebben om eisers te motiveren om een ​​behandeling te krijgen die ze niet nodig hebben. De kostenbesparingen van verzekeringsdekking kunnen vervolgens worden doorgegeven aan automobilisten.
• De meeste betaalbare voertuigen om te verzekeren
Ongeveer 500.000 whiplash -verzekeringsdekking worden elk jaar gedaan, met een aantal van hen waarvan wordt aangenomen dat ze nep zijn. Volgens verzekeraars duwen ze premies met £ 90 per jaar.
De nieuwe richtlijnen zullen in oktober worden geïntroduceerd, evenals Grayling verklaarden dat het de hoeveelheid tijd zou laten zien die nodig is om de evaluatie naar voren te brengen en deze op te stellen.
• Autonome voertuigen kunnen tegen 2015 onderweg zijn
De heer Grayling zei: “Eerlijke chauffeurs hebben de kosten gedragen van een systeem dat beschikbaar is voor misbruik en het is tijd voor een verandering.
“We worden vastgesteld dat we een verbeterd, robuust systeem voor medisch bewijs hebben – dus authentieke verklaringen kunnen nog steeds worden geregeld, maar fraude wordt uit de markt verdreven.”
Rehab in plaats van betaling voor whiplash -eisers
Ondertussen heeft Aviva gemale, op korte termijn persoonlijk letsel nodig om te worden behandeld met revalidatie, in plaats van betalingsbetalingen.
In zijn nieuwste weg naar hervormingsrapport verklaarde het dat de bepaling £ 900 miljoen zou kunnen besparen en £ 32 zou kunnen afsnijden van de typische verzekeringsdekkingspremie onder deze hervormingen.
Analyse van Aviva’s Declares-gegevens voor 2013 toont aan dat 94 procent van alle persoonlijk letsel verklaart uit een voertuig ongeluk voor kleine whiplash-type verwondingen.
Zal een verlaging ten koste van medische rapporten helpen bij het verlagen van valse whiplash -claims? Laat ons begrijpen wat u gelooft in het opmerkingengedeelte hieronder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *