Nieuw 2024 Polestar 5 tot rivaal Porsche Taycan en Audi E-Tron GT

Polestar heeft de deuren opengegooid voor zijn nieuwe UK Research and Development Center en onthulde veel meer informatie over het vlaggenschip Polestar 5-model, dat in 2024 is, dat is daar ontwikkeld.
De nieuwe auto wordt ontworpen aan de basis in de Midlands, waar Polestar het werk op de auto en het team daar gevestigd is. Het heeft momenteel 280 mensen in dienst, maar dat zal de komende maanden in het VK verdubbelen.

Nieuwe 2023 Polestar 4 SUV komt binnen als £ 40.000 elektrische coupé-SUV

De Polestar 5 werd vanaf 2020 door het voorschrift bekeken en zal praktisch identiek zijn aan de conceptauto in onze afbeeldingen. “We doelstelling om een ​​auto te leveren zo dicht bij de ontwerpconceptie van [Polestar CEO] Thomas Ingenlath,” zei Pete Allen, hoofd van de R&D van Polestar UK.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De sleutel tot de prestaties van de nieuwe auto is een door het VK ontwikkeld, gebonden aluminiumplatform dat, samen met de structurele batterij, “supercar niveaus van torsiestijfheid” geeft, volgens Allen. Dat zal helpen om “best-in-class autodynamiek” te bieden-een gedurfde claim gezien de auto is ingesteld om te wedijveren met de Porsche Taycan, Tesla Model S en Audi E-Tron GT.
36

De gladde vorm heeft een afzonderlijke functie die zeker wenkbrauwen onder kopers zal opheffen: er is geen achterruit. Een glazen daksysteem uit één stuk stroomt terug over de hoofden van de achterpassagiers, maar daarachter is een solide paneel. Polestar zegt dat het een grotere laarsruimte mogelijk maakt, hoewel een blik op de bodyshell onthult dat bagageruimte niet overdreven genereus is. Er is echter een ‘frunk’ die wat extra opslag onder de motorkap biedt, hoewel de ruimte binnenin ook genereus is, inclusief een ‘voetgarage’ voor achterpassagiers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *