Uncategorized

Kamerleden U-bocht op plannen om beginnende chauffeurs bij het Wheel

te beperken. De regering heeft het concept van het stellen van beveiligingsbeperkingen op recent gekwalificeerde jonge bestuurders opgegeven, heeft CAR Reveal geleerd.
De verhuizing komt ondanks een nieuwe Poll van RAC Foundation die een sterke publieke steun toont, naast door de overheid gefinancierde onderzoeksstudie die precies blootstelt hoe dergelijke beperkingen 430 levens per jaar kunnen redden.
In plaats daarvan is gekozen voor zogenaamde afgestudeerde licenties zou “vrijheden beperken”. David Davies, hoofd van de parlementaire wegbeveiligingslobbypacten, vertelde Car Express: “Ik heb gesproken met ambtenaren die hebben verklaard dat het niet gaat gebeuren. We zijn zeker teleurgesteld. ”
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe voertuigverkoop met 10 procent in de eerste zes maanden van 2014
Volgens de oorspronkelijke voorstellen behandelden onlangs gekwalificeerde chauffeurs jonger dan 24 jaar een nachtelijke rijdende avondklok, een verlaging van het aantal jonge passagiers die ze zouden kunnen brengen, evenals lagere alcohollimieten. Bijna een op de acht verkeersslachtoffers omvat een chauffeur van 17-19 jaar, terwijl een nieuwe Poll van RAC Foundation toont dat tweederde van de volwassen chauffeurs de veranderingen ondersteunde.
Maar ondanks sterke steun van Kamerleden en wegbeveiligingsgroepen, heeft de regering zich teruggetrokken van het publiceren van de ‘Green Paper’, oorspronkelijk gegarandeerd voor afgelopen voorjaar, dat het proces begint voor de wijzigingen om de wet te worden.
“De huidige regering heeft consequent een milieuvriendelijk artikel gegarandeerd over de jonge chauffeurbeveiliging en er ook niet in geslaagd het te maken”, aldus professor Stephen Glaister, directeur van de RAC Foundation. “Als dit een ander type openbare gezondheids- en welzijnsbeleid was, zou er een protest zijn.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *