Shell Boosts EV -oplaadmogelijkheden door het verwerven van NewMotion

Energy Company Shell heeft zijn elektrische auto -laadambities een aanzienlijke verbetering gegeven door NewMotion te kopen, de eigenaar van een van Europa’s grootste EV -laadnetwerken.
Het Nederlandse laadbedrijf heeft meer dan 30.000 particuliere en service EV -laadpunten in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het VK. Het heeft ook meer dan 50.000 openbare laadpunten in 25 landen in Europa.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Shell’s vice -president voor nieuwe brandstoffen, zei Matthew Tipper. “Deze stap levert klanten de flexibiliteit om hun elektrische auto’s thuis, op het werk en onderweg op te laden. Wanneer u deze klantaanbieding toevoegt aan onze huidige uitrol van snellaadpunten op shell -predikanten, zijn wij van mening dat we de volledige reeks ladingsopties ontwikkelen die nodig zijn om de toekomst van EV’s te ondersteunen. ”
Shell heeft eerder gezegd dat het op zoek is naar laadpunten in zijn 1.000 brandstofstations in het Verenigd Koninkrijk. De stroomafwaartse directeur van het bedrijf, John Abbott, zei eerder: “We hebben onze eerste EV -oplaadpunten op een Britse shell -voorspelling die in juli is geïnstalleerd, met 10 gepland in het land tegen het einde van het jaar en nog veel meer te volgen.”
• BP om elektrische oplaadstations te installeren
Het nieuws volgt op een soortgelijke aankondiging die eerder dit jaar werd gedaan door Shell’s rivaliserende British Petroleum. Bob Dudley, de chief executive van BP, zei dat de Energy Gigantic in discussie is met verschillende EV-makers om “een banden te hebben met ons retailnetwerk voor opladen.”
Eerder dit jaar kondigde de regering aan dat snelwegdiensten en benzinestations verplicht zijn om elektrische oplaadpunten in de auto te installeren. De Automated and Electric Automobiles Bill, onthuld in de parlementaire toespraak van de koningin, verbindt de regering om de elektrische laadinfrastructuur van het land te verbeteren door oplaadstations in het snelwegnetwerk van het Verenigd Koninkrijk en te installeren langs grote brandwinsplaatsen.
Met veel meer energiebedrijven die naar EV opladen, heeft het VK eindelijk voldoende oplaaddekking om een ​​volledige overstap te maken naar elektrische voertuigen? Laat ons weten wat u denkt in de reacties hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *