Uncategorized

Moke International lanceert de kleine Moke als een EV

Moke International heeft een nieuwe, pure-elektrische versie van de gerenommeerde kleine Moke gelanceerd. Het is nu beschikbaar om te kopen, met prijzen vanaf £ 34,980 vóór de plug-in automatische subsidie ​​van de overheid en zal volgende zomer bij kopers zijn.
De elektrische moke wordt aangedreven door een driefasige AC-synchrone motor die 44 pk produceert-of ongeveer 10 pk veel meer dan de originele 848cc A-serie-motor van de klassieker. Het bedrijf zegt dat dit voldoende is voor een tijd van 0-34 mph van 4,5 seconden en een topsnelheid van 62 mph.

Mini Moke keert terug met modern creature comfort

Hoewel er iets veel meer prestaties is, heeft de overstap naar elektrische stroom de moke -stapel op de kilo’s gemaakt. Het weegt 800 kg dankzij het batterijpakket, dat praktisch het dubbele is van de hoeveelheid oorspronkelijke benzinemodel.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Om te proberen een deel van dit gewicht te verminderen, heeft Moke International de carrosserie en het chassis van de auto grondig herwerkt en enkele originele stalen panelen verwisseld voor lichtgewicht aluminiumvervangingen. De remmen en ophanging zijn ook verbeterd om het extra bulk aan te kunnen, en regeneratief remmen is toegevoegd naast een nieuw stuurbekrachtigingssysteem.
Het bedrijf heeft standaard nog meer comfort toegevoegd, zoals een verhitte voorruit. Kopers worden ook uitgenodigd om hun auto’s naar hun exacte smaak aan te passen, waarbij Moke International een scala aan verfafwerkingen en cabinevrimpen biedt.
Op een volledige lading dekt de elektrische moke 89 mijl. Dat lijkt geen geweldige deal, maar het merk benadrukt dat de auto niet is ontwikkeld voor lange afstanden en laadtijden kort zijn, dus het zou niet moeten uitmaken. Een volledige lading duurt slechts vier uur bij het gebruik van een Type 2 -oplader.
11

Het merk verkoopt ook een verbeterde versie van de MOKE met een moderne benzinemotor met dubbele cam, maar het zal uit de verkoop worden gehaald aan het begin van het nieuwe jaar. Voetfaciliteit in Northamptonshire.
Isobel Dando, de CEO van Moke International en voormalige productleider voor Rolls-Royce, zei: “Moke Going Electric beveiligt de aantrekkingskracht van een van de meest geliefde Marques van Groot-Brittannië voor de komende generaties.
“Moke’s huwelijk van plezier, persoonlijkheid en open lucht door openlucht zal alleen worden verbeterd door de prestaties en het stil lopen van een elektrische aandrijflijn. We schrijven graag een nieuw hoofdstuk in een van de beste liefdesverhalen van British Automotive Folklore. ”

Wil je een investering doen in een Brits icoon? Klik hier voor onze kopershandleiding van de originele mini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *