Uncategorized

Peugeot legt trendy nieuwe 208 Black Edition

Peugeot bloot, heeft stilletjes een nieuwe speciale editie-versie van zijn 208 Supermini blootgelegd, waarvan de autofabrikant stelt dat het een ‘sleutel’ variant van het driedeurs 208-model zal worden.
Het wordt de 208 Black Edition genoemd, het krijgt een handvol verschillende stijlaanpassingen en is voltooid om het uit elkaar te laten staan ​​tegen de rest van het bereik.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Drie verfkleur worden aangeboden – Nera Black, Bianca White en Hurricane Gray, evenals alle zijn geïntegreerd met glanzende zwarte completes op verschillende buitenonderdelen, zoals de deurspiegels. 16-inch glanzende zwarte lichtmetalen wielen met witte lasergravure worden standaard gemonteerd.
• Beste supermini’s te koop 2017
Binnen is een 7-inch touchscreen infotainmentscherm gemonteerd, samen met Bluetooth-connectiviteit, Apple CarPlay en Android Auto, smartphone MirrorLink en een DAB digitale radio.
Er wordt slechts één motor aangeboden-de 81bhp 1,2-liter PureTech 82-benzine. Peugeot verklaart maar liefst 62,8 mpg op een geïntegreerde run. De kosten voor de 208 Black Edition beginnen vanaf £ 14.595, evenals deze nu te koop.
Hoewel de huidige 208 in 2015 werd gefacelifeerd, is het te koop omdat 2012, dus Peugeot heeft geen twijfel een nieuwe versie van zijn Ford Fiesta -rivaal in de pijplijn. Car Reveal meldde vorig jaar dat een nieuwe versie waarschijnlijk zal verschijnen in 2018, met scherpere looks, nieuwe motoren, een nieuw platform en een volledig elektrische versie misschien ook op de kaarten.
Kijk je vooruit naar de volgende Peugeot 208? Laten we het in de reacties begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *