Nieuwe 2018 Vauxhall Combo Life Prijzen en specificaties vrijgegeven

Vauxhall heeft volledige prijzen en specificaties onthuld voor het nieuwe combo -leven. De op bestellen gebaseerde MPV beschikbaar is nu geprijsd vanaf £ 20.530. Het komt samen met twee PSA -stablemates – de nieuwe Citroen Berlingo Multispace en Peugeot’s partner Tepee vervanging.
Die prijs koopt u de ontwerpafwerking – de lagere van twee niveaus. Standaard krijgt het airconditioning, een DAB -radio en Bluetooth -connectiviteit. De bovenste spec-energie-trim voegt een acht-inch touchscreen infotainmentsysteem, 16-inch lichtmetalen wielen en parkeersensoren rondom toe. Like-for-like kost de energie £ 1.440 meer dan het ontwerp.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• De beste MPV’s die nu te koop zijn
Optionele extra’s zijn onder meer een achteruitkijkcamera met een vogelaanzicht van 180 graden, een head-up display en verwarmd stuurwiel en voorstoelen. Het is ook niet tekort aan veiligheidstechnologie – voorwaartse botsingswaarschuwing met automatisch noodremmen, verkeersbordenherkenning, rijstrookhulp en een flankwacht die waarschuwt voor naderende zijscheuren tijdens manoeuvres op lage snelheid zijn allemaal beschikbaar.
5

Het combo -leven is beschikbaar met zowel standaard- als XL -maten. Geprijsd vanaf £ 21.430, is de XL 25 cm langer en biedt een enorme laars van 850 liter. De 597-liter ruimte van het standaardmodel is nog steeds ongeveer dezelfde grootte als die van een Volkswagen Golf Estate, hoewel het achterluik van de Vauxhall van de grootte gemakkelijker toegang geeft. Vouw de stoelen naar beneden en het volume groeit tot 2.126 liter voor het standaardmodel en 2.693 liter voor de XL.
Vanaf £ 22.630 is de energie -trim ook beschikbaar als een zeven zitter. De stoelen op de derde rij zijn verwijderbaar om de bootruimte te behouden, terwijl de tweede rij in alle modellen drie individuele stoelen heeft die plat vouwen. Hoewel de middelste stoel in de tweede rij iets smaller is dan het buitenste paar, is er nog steeds ruimte voor drie kinderzitjes naast elkaar, die allemaal kunnen worden beveiligd met ISOFIX -beugels.
Het instapmodel wordt aangedreven door een 108bhp 1,2-liter turbocompresnolmotor, die samen met een paar diesels een drie-koppige line-up voltooit. Een 1,5-liter dieseleenheid wordt aangeboden met twee uitgangen-een 99bhp-versie die 67,3 mpg beheert en een 65,7 mpg-rated 128bhp-eenheid, waarvan de laatste beschikbaar is met een keuze uit handgeschakelde zesversnellingsbak of acht versnellingen automatische versnellingsbakken. Het benzinemodel krijgt ook een handgeschakelde zesversnellingsbak, terwijl de diesel met een lager aangedreven diesel het doet met vijf voorwaartse verhoudingen.

Wat vind je van het Vauxhall Combo Life? Laat het ons hieronder weten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *