Uncategorized

Luxe auto van het jaar 2020: Bentley Flying Spur

Weinig auto’s kunnen overeenkomen met de luxe die de meest huidige weelderige salon van Bentley, The Flying Spur, biedt. Nu in zijn derde generatie verhuisde deze auto naar een geheel nieuw platform, genaamd MSB, dat werd ontworpen met aanzienlijke input van Porsche.
Het is een gegeven dat een luxe auto subliem moet rijden. Sommige auto’s in deze klasse doen dat eigenlijk niet, maar de Bentley is oppermachtig, met behulp van het meest cossetterende comfort en cocooning je van de buitenwereld.

Bentley Flying Spur Review

Verfijning is zo goed en je hoort zo weinig dat de verre rumble van de Twin-Turbo 6.0-liter W12-motor de onderliggende soundtrack is-tenzij je het schitterende (optionele) Naim Audio-geluidssysteem hebt opgericht. Dit levert duidelijkheid en aanwezigheid op concertniveau binnenin-het soort functie dat u wilt van een high-end maker zoals deze. Het wordt geëvenaard door een draaiend display met een aantal charmante analoge wijzerplaten of een 12,3-inch touchscreen infotainmentsysteem dat een van de beste in de branche is.
8

Met het personalisatieprogramma van Bentley Mulliner vrijwel eindeloos in zijn potentieel, kun je echt de specificatie van je auto aanpassen aan je smaak. Maar het maakt niet uit hoe u uw vliegende aansporing optreedt, de materialen en kwaliteit binnen zijn gewoon fantastisch. Zachte huiden en rijke houtfineer of koel gedraaide metaal domineren de cabine en creëren een echte sfeer van kosten en luxe.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *