Uncategorized

Land Rover Discovery Sport Variety Boosted by 2020 Updates

Land Rover heeft een bijgewerkte Discovery Sport -variëteit blootgelegd die wordt aangeboden om nu in het VK te kopen. Soortgelijke verbeteringen zijn ook aangebracht in de broer of zus van de Discovery Sport, de variëteit Rover Evoque.
De Discovery Sport is bijgewerkt met nieuwe geëlektrificeerde motoropties, nieuwe infotainment, evenals een nieuw cabinefiltratiesysteem. Er is ook een nieuwe speciale editie die op het gebied van prestatie-SUV komt.

Top 10 beste SUV’s om 2022 te krijgen

Nieuwe 48-volt milde-hybride diesels sluiten zich voor het eerst aan bij de variëteit; Het paar, zowel D165 als D200, maakt gebruik van een nieuwe 2.0-liter diesel viercilindermotor die zowel 161 pk als 201bhp stelt. Beide functioneren standaard vierwielaandrijving, maar de D165 is uitgerust met een handboekversnellingsbak, terwijl de D200 een achttraps automatisch heeft.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Een nieuw special-edition ontwerp genaamd Discovery Sport Black sluit zich ook aan bij de gelederen. Het is gebaseerd op de R-Dynamic S-versie van de auto, maar met een donker getinte make-over binnen en buiten. Het ontvangt ook een nieuwe 286bhp 2.0-liter viercilinder turbo met milde hybride hulp. Land Rover stelt dat de Sprint van 0-62 mph 7,4 seconden duurt, terwijl de normale optie van de Discovery Sport van off-road modi overblijft.
De prijzen voor de nieuwe zwarte editie zijn niet geverifieerd, maar verwacht dat deze in de richting van de extreem top van de line-up zal zitten, mits het aangeboden prestatieniveau; De rest van de Discovery -variëteit begint vanaf £ 31,915.
22

De Infotainment Innovation van de Disco Sport is bijgewerkt van het Old Touch Pro System naar de meest huidige PIVI -technologie van Land Rover. De PIVI en PIVI PRO-keuzes bieden een vereenvoudigde menu’s en veel betere navigatiesoftwareapplicatie naast Spotify Music Integration, evenals eigenaren zullen ook in staat zijn om over-the-air updates te krijgen om de toekomst van hun auto’s te proof worden tot op zekere hoogte.
Ten slotte is een nieuw, veel effectievere nieuwe cabineluchtfiltratiesysteem opgenomen op de huidige ontwerpen die fijne deeltjes van slechts 2,5 micron groot kunnen filteren. Dat is 30 keer kleiner dan de breedte van het menselijk haar.
Nu uitgecheckt over de 2020 Upgrades Land Rover is ook gewend aan zijn variëteit Rover Evoque Range …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *