Jeep legt beperkte editie Renegade Desert Hawk voor UK

Jeep bloot heeft een nieuwe beperkte editie -versie van zijn Renegade Crossover onthuld, vanaf vandaag te koop in het VK.
De Renegade Desert Hawk, het is de Britse marktrelease van de twee auto’s en vrachtwagens met exact dezelfde naam die is blootgesteld op de Parijse Autosalon van vorig jaar, evenals LA Motor Show.
• Beste cross -overs te koop 2017
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

In True Restricted Edition Form is de Desert Hawk gebaseerd op het Variety Topping Trailhawk -ontwerp en introduceert een aantal unieke stijlaanpassingen. Vier verfkleuren, waaronder een “Mojave Sand” -kleur, zijn beschikbaar, terwijl 17-inch zwarte lichtmetalen velgen en speciale carrosserie-stickers eveneens zijn opgenomen.
Binnenin worden de stoelen voltooid in zwart leer en materiële bekleding, evenals ze functioneren Moab Desert Map -logo’s. Een met leer ingepakt stuurwiel is eveneens inbegrepen. In termen van technologie zijn een 6,5-inch touchscreen infotainmentsysteem met Bluetooth, SAT-navigatie en online ondersteuningsservices, plus een 7-inch TFT-clusterscherm opgenomen.
Onder de motorkap bevindt zich een 2.0-liter Mutlijet-dieselmotor die 168 pk creëert, evenals drive wordt overgebracht naar een vierwielaandrijving via een automatische transmissie met negen versnellingen. Het terreinkeuze -systeem krijgt een speciale nieuwe modus voor rotsachtige omgevingen.
De Renegade Desert Hawk is beperkt tot 100 eenheden in het VK en is nu te koop, geprijsd vanaf £ 28.995.
Wat geloof je van de Jeep Renegade Desert Hawk? Laten we het in de reacties begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *