Gemiddelde snelheidscamera’s op snelwegen krijgen goedkeuring van stuurprogramma’s

De meerderheid van de bestuurders zeggen dat camera’s met gemiddelde snelheid de beste handhavingsoplossing zijn over de snelwegen, dubbele rijbaan en wegen met de 60 mph nationale snelheidslimiet, die hen bovenaf boven vaste camera’s bevorderen.
Het huidige beleid is dat camera’s met gemiddelde snelheid worden geïnstalleerd op gebieden wanneer wegenwerken aanwezig zijn, maar het Jaarverslag van RAC over autorijden bleek dat 58 procent rekening houdt met gemiddelde camera’s de beste handhavingsoplossing op 60 en 70 mph wegen, met slechts 18 procent Zeggen dat vaste camera’s het beste zijn, en slechts 12 procent voor de voorkeur van mobiele politie -snelheden.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Ondersteuning voor gemiddelde camera’s komt ondanks dat 56 procent van dezelfde 3.068 ondervraagde automobilisten toegegeven dat ze de snelheidslimiet op snelwegen hebben gebroken, met 39 procent dat ze dit deden om gelijke tred te houden met het verkeer, en 31 procent oordeelde dat reizen meer dan 70 mph veilig was.

UK Speed ​​Camera’s legden uit

Ongeveer 36 procent van de chauffeurs zegt dat ze nooit 70 mph limieten verbreken; Dit was de laagste nalevingspercentage, met 63 procent star tot 60 mph limieten, een vergelijkbaar deel dat zich houdt aan 40 mph en 30 mph regels, en 55 procent die 20 mph limieten niet breekt.
Drie procent van degenen die hebben toegegeven te snel op snelwegen, zei dat ze op meer dan 100 km / u hadden gereisd, terwijl vier procent zei dat ze 91 tot 100 km / u hadden geraakt. 27 procent zei dat ze tussen de 81 en 90 km / u hadden bereikt en 66 procent toegewezen tot 80 km / u.
Op wegen van 40 en 50 km / u zegt 46 procent dat limieten moeten worden afgedwongen met gemiddelde snelheidscamera’s, terwijl 29 procent de voorkeur geeft aan vaste eenheden. Vaste camera’s krijgen de meeste ondersteuning op wegen van 20 en 30 km / u. Het rapport van de RAC beweert dat bestuurders het te moeilijk vinden om vast te houden aan een gemiddelde van 20 of 30 km / u op wegen met die grenzen.
Zijn touchscreens een afleiding?
Een andere trend om uit het rapport te komen was wijdverbreide scepsis over infotainment touchscreens. Ongeveer 51 procent beschouwt schermen als complexer dan fysieke knoppen en knoppen, terwijl precies de helft beschouwde touchscreens afleidend.
Autolichten waren ook een oppervlakte van ontevredenheid, met 77 procent rekening houdend met moderne koplampen, dus breng ze het risico ongevallen te veroorzaken, en 58 procent zei dat ze regelmatig werden verblind door tegemoetkomende lichten, zelfs wanneer die lichten op gedompelde bundel waren.

Nieuwe Britse snelheidsintreksels: Wetwijzigingen uitgelegd

Het gebruik van mobiele telefoons achter het stuur werd beschouwd als de meest dringende kwestie voor politiehandhaving, met 55 procent die hier meer actie op wilde; 24 procent zei dat officieren zich ook moeten richten op snelweg Middle Lane Hoggers.
Wat denk je dat de prioriteit zou moeten zijn als het gaat om het controleren van onze wegen? Laat het ons weten in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *