NIEUWE SKODA KAROQ SE INNOVATIES COMPANY PERFECTEN

Skoda heeft de Skoda Karoq SE -innovatie blootgesteld die met name voor vloten is ontwikkeld. Het nieuwe uitrustingsniveau omvat zowel benzine als dieselmotorkeuzes en kosten die onder £ 21.000 beginnen.
De Karoq SE-innovatie is zo eenvoudig met zowel front- als achterste parkeersensoren, adaptieve cruise control, een panoramisch zonnedak en een lidmaatschap van een jaar naar ‘infotainment online’. De laatste is een service die chauffeurs biedt met online webverkeersrapporten en agenda -updates – nuttig voor degenen die onderweg werken.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Bedrijfsvoertuigbelastinggids: wat u ook moet weten
De motorvariëteit bestaat uit twee benzinemotoren-een 1,0-liter 113 pk driecilinder evenals een 1,5-liter 148bhp viercilinder-samen met twee dieselmotoren-een 1,6-liter 113bhp viercilinder evenals een 2.0-litre 148 pk viercilinder. Alle verzekering claimen een typisch van meer dan 50 mpg, maar de 1,6-liter diesel biedt het allerbeste economische klimaat met MPG-cijfers die in de jaren 60 reiken op de geïntegreerde cyclus.
Bovendien kunnen die chauffeurs die ervoor kiezen om het voertuig te laten zorgen voor versnellingsselectie, een DSG-transmissie-specificaties met zeven versnellingen hebben met elk type van de vier motoren. Als u echter een eis van vierwielaandrijving hebt, is de 2.0-liter diesel uw enige optie.
De prijzen beginnen bij iets minder dan £ 21.000 voor de 1,0-liter benzine met een handboekversnellingsbak, voordat alle methode wordt verhoogd tot £ 26,805 voor de bovenkant van de lijn 2.0-liter Diesel 4×4 met een DSG-versnellingsbak.
• Skoda Karoq Review
De SE -technologie bevat ook een paar nuttige snuisterijen waar Skoda uiteindelijk voor wordt begrepen, zoals een paraplu onder de reizigersstoel en een ijsschraper in de brandstofdop, die beide eenvoudige, maar nuttige toevoegingen voor automobilisten zijn.
Zoals bij alle Skoda SE -innovatieauto’s, wordt de Karoq aangeboden om als persoonlijke koper te kopen, maar zonder enige basisfinancieringsoptie. Ten slotte bevat de KAROQ SE-innovatie P11D-waarden vanaf £ 20.660, evenals een voordeel in natura zo laag als 22.
Kijk je naar het kopen van een zakelijke auto? Neem een ​​controle van onze beste zakelijke voertuigen te koop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *