Uncategorized

Nissan Newbird Idea combineert de traditionele bluebird body evenals blad elektrische motor

Nissan heeft een nieuw idee onthuld, gebaseerd op de oude Bluebird -liftback. Het wordt de ‘Newbird’ genoemd, en het is ontwikkeld om de 35e verjaardag van de Sunderland -fabriek van het merk te vieren.
De Bluebird was de allereerste auto’s en vrachtwagen die in 1986 van de productielijnen van de fabriek rolde – maar de faciliteit heeft een lange methode gekomen omdat toen. Nissan is onlangs aan het naleven van een paar maanden van onzekerheid rond Brexit en heeft onlangs aangetoond dat de plant is begonnen met de productie van de MK3 Qashqai.

Oud vs nieuw: Nissan Bluebird vs Nissan Qashqai

Om de hedendaagse Sunderland -fabriek te koppelen aan zijn erfgoed, nam Nissan het 40kWh -batterijpakket en de elektrische motor van het Nissan -blad (dat momenteel in de fabriek is samengesteld) en heeft deze getransplanteerd in een gebruikte bluebird.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Nissan zegt dat de elektrische aandrijflijn van het blad de liftback uit de jaren 80 een maximale variëteit van ongeveer 130 mijl en een 0-62 mph -tijd van ongeveer 15 seconden biedt. De conversie werd afgehandeld door Kinghorn Electric Vehicles, die op slechts 15 mijl afstand van de Sunderland -fabriek is gevestigd.
Het batterijpakket werd gescheiden in twee stukken, evenals gemonteerd in het motorcompartiment, evenals de laars voor ideale gewichtsverdeling, terwijl de suspensie werd opgewaardeerd om het extra gewicht van de batterijen te ondersteunen. Nissan verving ook de oorspronkelijke stuurbekrachtiging van de Bluebird, remmen en verwarmingssystemen met elektrisch bediende items.
17

De oplaadaansluiting is verborgen achter de brandstofvullingsdeur van de auto – evenals het systeem is compatibel met een 6,6 kW -oplader. Nissan heeft zelfs de brandstofmeter van de originele auto hergebruikt, dus het screent nu de batterijlading.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *