Autoverzekeringskosten kosten herfst 14 procent

Voertuigverzekeringspremies daalden het afgelopen jaar een record van 14 procent, waarbij de AA de daling bracht op een ‘meer fel concurrerende markt’, evenals verwachtingen die nep whiplash Verklaringen zullen worden uitgesproken.
• De meeste betaalbare voertuigen om te verzekeren
De gemeenschappelijke offerte voor de jaarlijkse dekking van de dekking voor uitgebreide voertuigverzekering was slechts £ 533 in januari vergeleken met £ 620 voor hetzelfde tijdstip het voorgaande jaar, evenals £ 854 twee jaar geleden.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Volgens het bedrijf kan het echter snel weer veranderen. Het verklaarde dat de premies misschien zo snel daalden voor de verwachte wijzigingen binnen de industrie, en dat de kosten later dit jaar snel weer terugstuurden.
De cijfers, genomen door de AA British Insurance Dekking Premium Index, ontdekten dat het noordwesten de duurste regio blijft om een ​​auto te verzekeren. De typische kosten voor iemand die in de regio winkelt, waren een dure £ 809, hoewel het de grootste reductie in het afgelopen kwartaal zag.
Schotland bleef de meest betaalbare locatie in Groot -Brittannië om een ​​auto te verzekeren, met een winkel rond de kosten van slechts £ 389 die voldoet aan een daling van 4,9 procent op het voorgaande kwartaal. Ondertussen is de typische premie in Wales £ 492 en in Londen is het £ 629.
Na de grootste premies te hebben behandeld, zagen automobilisten tussen de 17 jaar en 22 niet verrassend de belangrijkste premies met een daling van de premies met een daling van 5,4 procent. De typische winkel rond de kosten was echter nog steeds een dure £ 1.187.
En oudere chauffeurs worden nog steeds de laagste premies verstrekt, met die tussen de 60 jaar en 69 die een typische kosten van £ 302 betalen. Deze leeftijdsgroep profiteerde ook van een kostendaling in het laatste kwartaal van 4,1 procent.
• Online rijbewijsplannen zullen de kosten van de verzekeringsdekking verlagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *