Nieuwe Volkswagen Golf GTE Geprijsde meer dan £ 3k minder dan de oude

De hybride Volkswagen Golf GTE zal £ 3,420 minder dan voorheen kosten, terwijl het ook wordt toegevoegd als het actieve informatiescherm als standaard. Dat betekent dat de kosten beginnen vanaf £ 28,150 na de £ 2.500 plug-in auto’s en vrachtwagenbeurs van de overheid.
Alle auto’s en vrachtwagens omvatten standaard een acht-inch touchscreen infotainmentsysteem met SAT-NAV. Volledige LED-voorkant en achterlichten met scrollingsignalen zijn eveneens opgenomen, samen met de eerder genoemde digitale actieve informatiescherm wijzerplaten en de functionaliteit van de CAR-Net App-app van Volkswagen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De GTE-opmars voegt 18-inch lichtmetalen wielen toe, een winterpakket met verwarmde stoelen, getinte achterramen en een armleuning voor het midden. Het voegt ook het bijgewerkte Find -navigatiesysteem van het merk toe. De 9.2-inch Find Navigation Pro-configuratie met gebaarbeheer is een optie. De kosten voor de GTE -vooruitgang beginnen vanaf £ 29,635.
5

Zoals eerder, gebruikt de GTE een 1,4-liter TSI Turbo-benzinemotor gekoppeld aan een 8,7 kWh lithium-ionbatterij evenals elektrische motor. Het kan worden opgeladen in drie, evenals een half uur van een binnenlandse stekker, of iets meer dan twee uur van een wallbox.
• VW Golf GTE 2017 Review
VW heeft ook hulp bij webfilm op de herziene GTE geïnstalleerd, waardoor semi-autonoom rijden met snelheden van maar liefst 37 km / u mogelijk is. De auto’s en vrachtwagen kunnen alleen 31 mijl reizen op elektrische stroom alleen, en kunnen 81 mph in Pure EV -modus raken. De exact dezelfde vier rijmodi worden overgebracht.
E-modus zorgt ervoor dat de golf alleen batterijvermogen gebruikt, terwijl GTE de batterij en de benzinemotor gebruikt voor optimale prestaties. Batterijkosten gebruiken de motor om de batterijen te verstrekken, terwijl hybride intelligent tussen elektrische en benzine schakelt, afhankelijk van uw rijstijl.
De Golf GTE heeft in totaal een verscheidenheid van 514 mijl, en kan in 7,6 seconden van 0-62 mph sprinten. Het gemeenschappelijke ontwerp stoot 38 g/km CO2 uit, met een geciteerd 166 mpg geïntegreerd brandstofverbruik. De grotere wielen van het Advance Design duwen de uitstoot tot 40 g/km, terwijl hij 157 mpg terugkeert.
Naast de gewone golf, e-golf, GTI en R, wordt de nieuwe GTE aangeboden om nu te bestellen.
Welke golf aandrijflijn zou je kiezen? Laten we het begrijpen in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *