Energiekosten Cap: Laadkosten voor elektrische voertuigen Huis om te stijgen met £ 200

Eigenaren van elektrische voertuigen kunnen zien dat de kosten van hun huis met ongeveer £ 200 per jaar stijgen, afhankelijk van hun energietarief, nadat OFEM zijn energiekostendop met 54 had verhoogd met 54 procent.
De aankondiging, waarmee energiedienstverleners de kosten van klanten kunnen oplossen, kan betekenen dat het opladen van huis £ 16 per maand is – gelijk aan £ 192 per jaar – duurder voor EV -eigenaren met een basisvariabel tarief, volgens Octopus Electric Vehicles.

De overheid onthult stijl voor ‘iconisch’ elektrisch voertuig ladingpoint

De CEO van het bedrijf, Fiona Howarth, vertelde Auto Express: “Voor de tweederde van de Britse chauffeurs die een oprit hebben, is het opladen van uw voertuig net zo eenvoudig als het opladen van uw telefoon. Het is begrijpelijk dat chauffeurs zich misschien afvragen wat de Verklaring van de energiekosten voor hen betekent, maar een betere blik onder de motorkap, de cijfers zijn niet zo ontmoedigend.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

“Een typische bestuurder op een basisvariabel tarief kan hun kosten zien stimuleren met iets meer dan £ 16 per maand. Veel bestuurders vullen echter ook vol met een goedkope overnachtingspercentage op een EV -specifiek tarief – zoals Octopus Go – wanneer energie er in overvloed is als we slapen. Uw voertuig voeden op dat nachtelijke tarief kost slechts £ 12 per maand voor de typische Britse bestuurder.
“Dit is een besparing van meer dan £ 1.000 elk jaar in vergelijking met het tanken van een voertuig met oude instelling benzine, waardoor de overstap naar een EV nog aantrekkelijker wordt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *