Skoda legt doelen bloot voor toekomstige EV’s en Linked Services

Skoda heeft een doelset specificaties blootgelegd voor zijn toekomstige EV-modellen, naast een allereerste blik op het infotainmentsysteem van de volgende generatie.
Tijdens een seminar over de gekoppelde toekomst van Skoda verklaarde Dr. Guido Haak, het hoofd van het productbeheer van Skoda, dat, aangezien de interieurverbrandingsmotor niet kan voldoen aan de EU -emissiedoelen, elektrificatie onvermijdelijk is voor het merk – evenals dat het vision e -idee duidt op een Toekomstig productievoertuig gebaseerd op het nieuwe platform voor elektrische voertuigen van de VW Group.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste elektrische voertuigen te koop
Er zijn echter moeilijkheden om klanten de auto’s te krijgen, en hij gaf een lijst met specificaties waar het merk voor zal werken voor zijn allereerste EV’s.
De vermelding geeft aan stroomuitgangen van 140 pk tot 300 pk voor de voorlopige EV-voertuigen van Skoda, met de krachtigste ontwerpen die 0-62 mph beheren in minder dan zes seconden, evenals een topsnelheid van maar liefst 112 mph. Zowel achterste als vierwielaandrijving werden voorgesteld.
Een verscheidenheid van 250 tot 373 mijl (400-600 km) in de echte wereld is ook een doelwit voor het merk, inclusief snellaadcapaciteit. Bootgebied van 560 liter is nog een stat van Skoda voor zijn EV’s, samen met gekoppelde voertuigservices en een concurrerende kosten naast voertuigen met standaardmotoren.
De presentatie bevatte ook een blik op het infotainmentsysteem van Skoda, met een groot, groot scherm met gegevens aan beide uiteinden naast de primaire centrale sectie. Het wordt getoond in een voertuig aan de reizigerzijde van het interieur, met een tweede groot scherm achter het stuur en een middenconsole met een tabletachtige interface.
Nieuw digilab -project
Skoda investeert eveneens in een toekomst die niet alleen voertuigen levert als producten, zoals ook als een service. Een nieuw digilab -kinderbedrijf is evenveel vastgesteld als werk aan de toekomstige doelen, naast een nieuwe vooruitgangshub in Israël.
Skoda stelt dat zijn klanten in de toekomst misschien geen voertuigen willen krijgen, maar ze vereisen nog steeds van A naar B. Dat geeft aan dat diensten zoals persoon tot persoonsvoertuigleningen, het delen van reizen en wijze parkeerplaatsen op tafel liggen voor het merk , naast andere op de internet -gekoppelde services.

Ben je dolblij over de toekomst van Skoda? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *