Uncategorized

BMW bereidt zich voor op het verkopen van i3- en i8-modellen

Slechts 46 van de 153 dealers van BMW UK zullen de nieuwe I-reeks auto’s van de lancering verkopen, met aanvankelijk de eerste volledig elektrische productieauto van de fabrikant, de i3 en de top -the-range i8 plug-in hybride sportwagen.
Elke I -dealer heeft gespecialiseerde technische kennis waarmee ze reparatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren naar de hoogspanningsbatterijen van de auto’s, terwijl algemeen onderhouds-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden verstrekt in een veel meer algemeen servicetwerk.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

BMW UK -directeur Tim Abbott zei: “Onze BMW I -dealers bevinden zich in de gebieden van het VK met de hoogste bevolkingsconcentraties.”
Hij zei ook dat BMW al deposito’s op de twee auto’s doet.
De i3 zal naar verwachting ongeveer £ 35.000 kosten en zal beschikbaar zijn met twee vermogensuitgangen. Het elektrische model heeft een bereik van ongeveer 80 mijl, terwijl de benzinelectrische hybride versie tot ongeveer 250 mijl zal beheren.
De i8 zal de Porsche 911 evenaren voor rijprestaties en plezier. De krachtige auto kost ongeveer £ 80.000 en zal in 4,8 seconden 0-62 mph doen-maar toch 75 mpg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *