Nieuwe Hyundai i30 Tourer: UK -kosten en specificaties blootgesteld

Hyundai heeft de Britse kosten blootgesteld, evenals specificaties voor de nieuwe i30 tourer, wat bevestigt dat het nieuwe compacte landgoed vanaf £ 17,495 zal beginnen wanneer het vroeg te koop is maand.
De landgoedversie van de i30 is 245 mm langer dan de hatchback, maar deelt exact dezelfde wielbasis, dus alle extra lengte wordt verstrekt aan de laars. Het krijgt het nieuwste voorrooster van Hyundai en een taps toelopende daklijn, terwijl volledige LED -koplampen en LED -daglooplichten wat stijl toevoegen aan het ontwerp.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste landgoedauto’s en vrachtwagens te koop
De grotere achteroverhang produceert een 602-liter laars in de modus met vijf zitplaatsen, evenals 1.650 liter met hen naar beneden gevouwen. Beide mogelijkheden bevinden zich echter achter de klasse toonaangevende Peugeot 308 SW, die respectievelijk 660 liter en 1.775 liter aanbiedt.
19

In termen van motoren heeft Hyundai drie keuzes geverifieerd – twee benzine en een diesel, die alle drie turbolader zijn. De instappower powerplant op instapniveau is de 1.0 T-GDI driecilinder turbo van het bedrijf en creëert 118 pk, die onder een grotere 1,4-liter viercilinder turbo met 138 pk ligt. Dieselklanten krijgen een 1.6 CRDI -systeem aangeboden dat geweldig is voor 109 pk.
Cabin-innovatie wordt overgedragen van de nieuwe hatchback, evenals de i30 Tourer wordt aangeboden met een vijf-inch of acht-inch drijvend infotainment touchscreen. Apple CarPlay, Android Auto en Hyundai Online Services worden aangeboden met het acht-inch scherm, terwijl de kleinere vijf-inch bundel een achteruitkijkcamera bevat en standaard Bluetooth-connectiviteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *