Nissan Pulsar Nismo blootgesteld op Paris Autosal Show

De nieuwe Nissan Pulsar Hatchback is officieel de Nismo -behandeling gekregen, met een zinderende luikidee die vandaag op de Autosalon van Parijs is blootgesteld.
De VW Golf Golf GTI-Rivalling Pulsar Nismo werd eerder deze week tijdens een officiële Nissan-fotoshoot bespioneerd tijdens een officiële Nissan-fotoshoot. Nissan verklaart dat het voorlopig gewoon een stijlonderzoek is, maar we verwachten in de nabije toekomst een productieontwerp.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Deze foto’s laten zien dat de nogal saaie uitziende pulsar is geïnjecteerd met een ernstig sportief karakter. Een veel agressievere bodykit -functies, bestaande uit de kenmerkende Nismo -gelaagde dubbele vleugel aan de voorkant, met rode details, grotere luchtinlaat en remkoelingopeningen van de rem.
Butcher Red Side Skirts, wijd uitlopende wielarches en een lagere triphoogte-functie, net als 19-inch vijfspaaklegeringen gekleed in 235/35 rubber. Aan de achterkant is er een koolstofvezelspoiler, een bumper in diffuser-stijl en dubbele centrale uitlaatpijpen. De verduisterde chromen trim en de leisteengrijze kleur helpen het er bijzonder veel meer dreigend uit.
Het interieur vervolgt de stijlvolle stijl met diep gebeeldhouwde sportstoelen geknipt in Alcantra, een nieuw stuurwiel met drie spaken en legeringspedalen.
Onder de huid is Nismo hectisch geëxtraheerd rond 247 pk van de 1,6 liter viercilinder turbomotor. Bronnen controleren of een stuk krachtiger 275 pk nismo rs zal later functioneren.
Chassisafstemming omvat zowel herziene lente als demperinstellingen voor veel meer behendigheid, evenals een beperkte differentieel om de kracht te temmen. Nissan heeft toegevoegd dat het de besturing zwaar heeft aangepast om de Pulsar Nismo een stuk directer te bieden, evenals de respons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *