Uncategorized

Nieuwe Ford Focus RS identificeerde tests op Nürburgring

De Ford Focus RS is geïdentificeerd testen op het populaire Nürburgring -circuit, omdat de ontwikkeling van de langverwachte vlaggenschipfocus Hot Hatch -winstsnelheid.
De RS-Badged Fast Ford is de beste send-off voor de derde generatie van de focus. De auto zal naar verwachting in 2016 landen en Ford is hard aan het werk om een ​​RS te creëren die de naam waard is.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Geruchten suggereren dat de RS de 2,3 liter EcoBoost 4-Cyl-motor van de nieuwe Mustang zal lenen. De Mustang zal worden afgestemd om 305 pk te produceren, maar de RS zou hebben in de regio van 330-350 pk onder zijn motorkap.
Ford zal ook elders op de RS -focus wijzigingen aanbrengen, inclusief het versterken van de ‘Revoknuckle’ -ophanging die al in de ST wordt gebruikt. De auto behoudt de configuratie van de voorwielaandrijving die tot nu toe op alle focusmodellen te zien is, in plaats van voor 4WD te gaan, die te duur en te zwaar werd geacht.
Ford is rigide vastgelopen met FWD op zijn recente prestatiemodellen en zit achter enkele van de beste managing FWD -auto’s ooit. Een versnellingsbak met zes versnellingen zal bijna onvermijdelijk worden gebruikt en geruchten suggereren dat een mechanische diff van de beperkte slip ook zal worden opgenomen.
De afgelopen twee generaties van focus R’s zijn legendarisch geworden in de Hot Hatchback -wereld, de MK1 erkend omdat hij moeilijk te beheren is met een kenmerkende koppelstuur ondanks de quaiffe diff. De MK2 was een tamere beest, maar stond op de charismatische Volvo vijfcilindermotor afgestemd om 305 pk te leveren. Sindsdien is de beschikbare kracht in Hot Focus met elke opeenvolgende generatie gestimuleerd tot het punt waar in de limited edition Focus RS500, de vijfcilinder 350 pk produceerde.
De huidige Focus ST gebruikt een 2,0-liter ecoboost-eenheid en begint vanaf slechts £ 23k. Met de BMW M135i beschikbaar vanaf £ 30k, is er een duidelijke kloof bovenaan de focus-line-up voor de RS om te vullen. De auto duikt waarschijnlijk onder de barrière van £ 30k om het gevecht te brengen als de M135i, de Volkswagen Golf R en de Mercedes A45 AMG.
Een nieuwe Ford Focus RS Cosworth was een van de meest gezochte auto’s van onze lezers die hier te weten komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *