Uncategorized

Consumenten verward door auto’s en vrachtwagenfinancieringsbundels

Auto’s en vrachtwagenkopers worden in de financiën geduwd, biedt mogelijk die ze misschien niet willen of begrijpen, met 72 procent van de consumenten die het allereerste aanbod nemen, evenals 10 procent vermelding Ze voelen zich niet in het totale beheer van hun maandelijkse terugbetalingen.
Een kwart van de klanten die financiële bundels afsluiten met dealers, verklaarde ondertussen dat ze minder waren in het beheer van het proces dan de dealer, terwijl een vijfde gevoel onder druk werd gerapporteerd om het aanbod aan te nemen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Auto’s en vrachtwagenfinancieringsaanbiedingen uitgelegd
Van degenen die het moeilijk hadden met hun maandelijkse terugbetalingen, verklaarde 45 procent van de respondenten dat ze moeite hadden gehad om andere uitgaven te bezuinigen, terwijl 12 procent echt hun auto’s en vrachtwagen had overhandigd en een kostenkosten had betaald. Een nog meer zes procent meldde dat ze zo ver waren gegaan dat ze veel meer uren in de aankoop hadden gewerkt om de terugbetalingen bij te houden.
Alastair Crossley van Rac Flexiloan, het bedrijf achter de enquête, zei: “Het is eenvoudig om de charme van het wegjagen van een nieuwe of bijna nieuwe auto’s en vrachtwagen te zien door een lage storting te betalen met lage maandelijkse betalingen, omdat dit iets is dat door auto’s wordt gebruikt en vrachtwagendealers in het hele land om ons te motiveren om afstand te doen van ons zuurverdiende geld.
“Maar onze onderzoeksstudie suggereert precies hoe in het beheren van dealers, zowel auto’s en vrachtwagenfinancieringsactiviteiten zijn wanneer het betrekking heeft op het kiezen van precies hoeveel kopers kosten eindigen – wat een zorg is.”
Welke ervaringen heeft u gehad met auto’s en vrachtwagenfinancieringsovereenkomsten? Laten we nu in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *