Uncategorized

Onze belangrijkste schepjes van de afgelopen 25 jaar

ooit omdat uitgave één van Car Express op 23 september 1988 in de schappen lag, heeft de cover versierd met een speciale foto van de boxy nieuwe Rover Saloon, het tijdschrift heeft zijn geloofwaardigheid ontwikkeld op First zijn voor nieuws, evaluaties en uitgebreide verkeerstests.
Maar na 25 jaar van het verslaan van de concurrentie tot de klap, wat zijn de schepjes die echt opvallen? Dit zijn de verhalen waarop we veel trots zijn; Exclusieven waarvoor we laat opbleven, gingen een stapje verder en, in sommige gevallen, riskeerde gevangenisstraf om u de lowdown te brengen op de auto’s en vrachtwagens waar u echt om geeft.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Bentley Continental GT (nummer 695)
De Continental GT is vandaag een veel voorkomend gezicht in welvarende steden en premiership voetbalclub auto -parken, maar in maart 2002 was het topgeheim. Als een kleinere, veel meer ‘betaalbare’ Bentley, was het revolutionair voor het high-end merk-dus toen we de coupé en vliegende Spur Saloon blootlegden, was het een verhaal dat de autorijdende wereld op zijn kop zette. Het begon met een anoniem telefoontje.
De man op de lijn verklaarde dat hij onverholen schoten van de nieuwe Bentley had en zou ze overhandigen voor de beste prijs. Toen onze rekeningsafdeling weigerde een aantal duizenden pond in een bruine envelop te leveren, stapte de voorzitter van onze uitgeverij in om de fondsen vrij te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *