Uncategorized

Jaguar Eyes Up veel meer prestaties SUV’s en Electric Automobiles

Jaguar zal zich richten op het bouwen van hoge prestaties van zijn SUV’s in het komende decennium, met name het verfijnen van het idee om krachtige en sportieve elektrische auto’s te maken.
Deze week onthuld op de New York Motor Show, de Jaguar F-Pace SVR, aangedreven door een 542bhp 5.0-liter supercharged V8, stelt Jaguar in staat om hoogwaardige SUV’s op te nemen, zoals de Porsche Macan Turbo, en ook voor een Groeiende markt – een markt die uitsluitend geïnteresseerd is in SUV’s van prestaties en geen krachtige sportsaloons.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste snelle gezinsauto’s
Om een ​​beroep te doen op deze groeiende groep kopers, zal Jaguar in de toekomst veel meer prestatieversies van zijn SUV’s toevoegen – en zelfs de op maat gemaakte, beperkte run -projectauto’s kunnen een SUV -model krijgen.
“SUV’s zijn het snelst groeiende type auto – iedereen houdt van een SUV,” zei Wayne Burgess, Jaguar Svo Design Director. “We zijn zeker verheugd over het ontwikkelen van SUV’s die een gerenommeerde Jaguar Styling -taal met SUV -pakketten hebben, dus ik kan geen reden zien waarom we geen meer high -performance halo -auto’s met SUV’s konden doen.
“Kijk naar het succes van Range Rover Sport SVR – we hebben de verkeerde auto (in grootte en gestalte) genomen en een prestatieversie gedaan. Maar vanwege het soort auto is het – een SUV – iedereen wil het. Het is niet de meest efficiënte manier, maar zoals we zien, hebben mensen de neiging om SUV’s te kiezen voor salonauto’s. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *