Uncategorized

Subaru Levorg en Sport Cross Idea blootgesteld in Tokio

Het nieuwe Subaru Sport Cross Style-idee is blootgesteld op de Tokyo Motor Show 2013, samen met de Subaru Levorg-productieauto’s en vrachtwagens, evenals de Viziv-plug-in Hybride ideeënauto.
Het Subaru BRZ -achtige Subaru Sport Cross Style -idee toont de toekomstige visie van het bedrijf voor een nieuwe SUV gekruist met een sportwagen, evenals stappen op 4.300 mm – waardoor het enigszins korter is dan een Audi Q3.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Subaru -nieuws en beoordelingen
• Subaru BRZ Review
Ook op Subaru’s Tokyo Show Stand is de Subaru Levorg, een nieuw productieontwerp van Subaru, die in het voorjaar van 2014 in Japan wordt geïntroduceerd voorafgaand aan een mogelijke aankomst in het VK. De auto’s en vrachtwagen hebben een hoge taille met gebeeldhouwde wielkasten, die een methode zullen hebben om Subaru te helpen een ‘sportwagens en vrachtwagengevoel’ te bereiken.
Het wordt aangedreven door een nieuw ontwikkelde 1,6-liter turbo-bokser-motor, naast een 2.0-liter eenheid, en zal functioneren van de fabrikant van de fabrikant voor de generatie chauffeur helpsysteem, die verschillende beveiligingsfuncties bevat.
Het idee van Subaru Crossover 7 is eveneens op de show Tokyo, een nieuwe crossover met zeven zitplaatsen die verklaart dat het geweldig off-road is. Er zijn nog geen foto’s van de crossover 7, maar Subaru is een beroep op een geavanceerde grootstedelijke look en een stijlvol ruime interieur. Het wordt aangedreven door een 2,5-liter boxer-motor gekoppeld aan een CVT-versnellingsbak en een symmetrisch vierwielaandrijving.
Onze foto’s tonen ook de Subaru Visiv – een ingenieus plug -in hybride idee dat werd onthuld op de autosalon van Genève. Evenals zoals u kunt zien op onze foto’s, is het een onderscheidend uitziend voertuig. Subaru heeft streaminglijnen geïntegreerd met een jacked-up coupé bodystyle. De futuristische look wordt verbeterd door hoekige beugelvormige koplampen die het rooster omlijsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *