Top 5 nieuwsverhalen van de week

1. Ford S-Max
Ford heeft zojuist het Ford S-Max-concept onthuld en het zal begin september in Frankfurt worden getoond. Het concept beschikt over een krachtigere voorkant met chromen detaillering en geharkte achterste koplampen. Het is gebaseerd op hetzelfde platform als de volgende generatie Mondeo en zal waarschijnlijk een reeks turbo -ecoboost benzine en TDCI -dieselmotoren gebruiken. Een hybride versie is ook een mogelijkheid met de prijzen die naar verwachting in de regio van £ 23.000 zullen beginnen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Volledig verhaal: nieuwe Ford S-Max zet de stijl in
2. Nissan Autonomous Drive
Nissan heeft plannen bevestigd om tegen 2020 autonome aandrijfauto’s in de nieuwe automarkt te introduceren. De producent heeft praktisch de bouw van een autonome bewijzen in Japan voltooid, waardoor deze auto’s tot het uiterste in de veiligst mogelijke omgeving kunnen worden geëvalueerd. Een labyrint van laserscanners, 360-graden view camera’s, actuatoren en synthetische intelligentie zal de auto helpen navigeren en de omgeving beoordelen, in wezen waardoor de chauffeur een passagier in hun eigen auto maakt.
Volledig verhaal: Nissan om autonome drive te introduceren tegen 2020
3. Peugeot 208 Fe Hybrid
Peugeot had een drukke week en onthulde een andere debutant van Frankfurt, dit keer de Peugeot 208 Fe Hybrid. Met behulp van de conventionele 1,0-liter driecilindermotor van de 208 VTI, wordt het Fe Hybrid-model getweld met een 40 pk elektromotor, wat resulteert in emissies van slechts 49 g/km CO2. Het is in staat om 0-62 mph in acht seconden te bedekken en kan puur 12 mijl op elektrische stroom lopen. De FE -hybride is een volledige constructie van koolstofvezel om gewicht te houden, waardoor vrijwel 200 kg van het conventionele 208 -stoeprandgewicht wordt afgeworpen. Er zijn echter een aantal redelijk substantiële offers in de aankoop geweest om die headline-cijfers te bereiken, waaronder een gebrek aan airco, stuurbekrachtiging, geassisteerde remmen en een kleinere brandstoftank met 20 liter.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *