Uncategorized

Toyota Prius+ krijgt 2015 Makeover

Toyota’s Prius+, de enige zevenzitter hybride die te koop is in het VK, is bijgewerkt voor 2015 met een herziene buitenkant, plus interieuraanpassingen en meer apparatuur. Volledige details over de kosten van 2015 zullen dichter bij de releasedatum worden onthuld, waarbij het voertuig eind 2014 wordt verwacht.
Hoewel de styling-updates verre van een radicaal herontwerp van het 2012-gelanceerde model zijn, heeft het nieuwe ontwerp een enigszins frisser uiterlijk. Aan de voorkant is er een nieuwe glanzende zwarte grillestijl en badge, naast wijze LED -koplampen met extra LED -dagwedstrijden.
Aan de achterkant is er een nieuw bumperontwerp, plus vernieuwde staartkampen en nummerplaatafwerking. Er zijn ook twee nieuwe kleuren om uit te kiezen op de Europese versie van de auto: Dark Sherry Metallic en Mindset Black Mica. Britse kleuren worden op een later tijdstip onthuld.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De cabine krijgt een beetje meer behandeling, met een zilvermetaaloppervlak naar wat schakelapparatuur, naast extra chroomafwerking rond de luchtopeningen en het dashboard. Het belangrijkste is dat er nu Toyota’s ‘Touch 2’ -touchscreen multimediasysteem is, inclusief Bluetooth en een omkeercamera. Dit kan worden opgewaardeerd met SAT-NAV, online webverkeersinformatie en een tekst-naar-spraakfunctie.
Elektrische stoelen zijn nu beschikbaar, naast Intelligent Park Help en Hill-Start Assist. Het display van de stuurprogramma’s, die de batterijenniveaus, aandrijflijnmodi en brandstofverbruik toont, is ook bijgewerkt met extra functies.
Toyota heeft wat werk verricht om de reis te verbeteren, evenals het omgaan met de Prius+, waardoor wijzigingen worden aangepast aan de ophanging demping. Er is ook veel betere geluidsisolatie om weggeluid te verminderen, evenals de aandrijflijn is voldaan aan nieuwe EU6 -emissienormen.
Gelooft u dat deze wijzigingen de Prius+ wenselijker maken? Laten we het in het onderstaande opmerkingengedeelte begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *