Uncategorized

Nieuw Van Road Tax System on the Cards

Een nieuw Van Road Tax System kan binnenkort worden geïntroduceerd, nadat de schatkist heeft onthuld dat het precies onderzoekt hoe van automobilisten kan worden gestimuleerd om ultra-lage ontladingsauto’s (UEV’s) te krijgen.
Het huidige wegenbelastingbeleid, zien van automobilisten elk jaar een vast tarief van £ 250 betalen, wat geen beloning levert voor automobilisten om schonere auto’s te selecteren – met het webresultaat dat slechts 0,4 procent van de bestelwagens op de weg wordt geclassificeerd als een UEV’s, die 75 g/ uitstraalt, 75 g/ km of minder van koolstofdioxide.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Ved Road Tax: Alles wat u moet weten
Robert Jenrick kondigde het overleg aan en verklaarde de schatkist, Robert Jenrick, dat de regering wil ‘helpen’ White Van Man ‘Go Green’ te helpen.
Toen de kanselier van de schatkist Philip Hammond zijn budgetplan in november 2017 verstrekte, onthulde hij een £ 220 miljoen Clean Air Fund, betaald door dieselvoertuigen die een band verhogen voor hun eerstejaars wegenbelastingtarief. Hammond werd echter verwijderd dat “geen White Van Guy of Lady zal worden geraakt door deze maatregelen.”
Daarom heeft de overheid een moeilijke taak in handen in het motiveren van van automobilisten in schonere auto’s zonder ze oneerlijk te bestraffen. Robert Jenrick kondigde dit nieuwe consult aan en verklaarde dat de schatkist zich ervan bewust was dat “het kopen van een nieuw busje een belangrijke investering is voor kleine zakenmensen en vrouwen”, en dat het betekent “milieuvriendelijke opties veel betaalbaarder maken”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *