Uncategorized

Isuzu D-Max Yukon stuurt pick-up variëteit Classy

Isuzu gebruikt nu de ISUZU D-MAX-pick-up langdurige cabine in top-of-the-range Yukon-specificatie. De Isuzu D-Max Yukon is geprijsd vanaf £ 19,249 (exclusief btw) en combineert de veelzijdigheid van een pick-up met een royale trek van apparaten die zijn charme verder uitbreidt dan die van een werkend voertuig. De Yukon gaat in oktober te koop.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Uitrusting omvat cruise control, airconditioning, 17-inch lichtmetalen wielen, chromen rooster, chromen achterbumper, duurzame zijstappen, een surround-sound stereo, plus krachtige projectorkoplampen en heldere LED-achterlichten.
• Beste pick-up trucks om nu te krijgen
De langdurige cabine heeft twee volledige voorstoelen waarachter een groot ton gebied is dat een opklapbare achterbank integreert voor incidentele gebruik.
Isuzu D-Max Yukon-motor
De pick-up wordt aangedreven door een 161 pk 2.5-liter dieselmotor en heeft standaard vierwielaandrijving. De combinatie stelt de Yukon in staat om maximaal 3500 kg te slepen, terwijl de geïntegreerde cyclus brandstof economisch klimaat van 38,7 mpg helpt om de kosten beheersbaar te houden.
Gooi een garantie van vijf jaar/125.000 mijl in, 12.000 mijl/24-maanden service-intervallen, plus driejarige afbraakbedekking, evenals je een pick-up bundel hebt met veel gaande.
William Brown, GM bij Isuzu UK, zei: “Sinds de introductie in juni 2012 heeft de D-Max de moeilijke ontwikkeling van hoge kwaliteit en indrukwekkend betekend op zowel off-road prestaties. De nieuwe Yukon langdurige cabine verbetert bovendien zijn aantrekkingskracht. We hopen dat deze meest recente toevoeging aan wat al een van de meest gedetailleerde line-ups op de markt is, ons in staat zal stellen om veel beter te voldoen aan de verschillende behoeften van ophaalgebruikers. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *