Uncategorized

Wey Xev Idee Previews Mogelijke Plug-In Hybrid Crossover

Een nieuw plug-in hybride concept, de XEV genaamd, is blootgesteld door de Chinese fabrikant Wey in Frankfurt, die de intentie van het bedrijf om in te breken in de wereldwijde mainstream bevestigen.
Wey is de high-end divisie van Fantastic Wall Motors, een grote Chinese speler in de automobielsector die al pick-up trucks hier in het VK biedt, maar creëert ook voertuigen en SUV’s voor de binnenlandse markt. Het heeft wereldwijde groeiplannen – er is sprake van een fabriek in Mexico of de VS – evenals het wey -merk dat vorig jaar werd geïntroduceerd met zijn bezienswaardigheden op de premiumsector bewoond door mensen als Audi, Infiniti en Volvo.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Al het laatste nieuws van de Frankfurt Motor Show 2017
De Wey Xev is niet alles elektrisch zoals de Tesla Design X die het vaag lijkt, maar het deelt de stijlvolle crossover/SUV-filosofie van Tesla, en heeft een soortgelijk profiel met aantrekkelijke gullwing-deuren. Het heeft een benzinemotor die alleen de voorwielen bestuurt, terwijl de plug-in batterij stroom naar de achterste biedt.
9

De Chinese automotive sector wordt vaak bekritiseerd voor niet al te subtiele kopieën van Europese producten, maar de moedig gestileerde Wey Xev verdient kredietgeschiedenis vanwege zijn unieke uiterlijk. Het is een aantrekkelijk idee met een coupé-achtig zijprofiel, een swoopy ingekapte riemlijn en ongewoon gevormde voorkant en achteruiteinden. Binnen zijn vier privéstoelen, evenals Wey stelt dat het idee is uitgerust met een reeks geavanceerde innovatie, inclusief autonome rijeigenschappen.
Er is geen officiële bevestiging dat de XEV bestemd is voor verkoop, maar de fundamentele ideeënstijl ziet er niet zo goed uit weg van productieklaar, evenals het past bij het wereldwijde patroon voor geleidelijk koele crossovers met een milieuvriendelijke aandrijflijn.
Zou je de Wey Xev in het VK willen zien? Laten we het in het commentaargedeelte hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *