‘Uw auto is misschien niet het meest efficiënte hulpmiddel voor uw nieuwe leven met een lagere kilometerstand’

Wat is een betere gelegenheid dan nu-Kerstmis 2020-om na te denken over transportpatronen tijdens het onrustige jaar, voordat we onze waarschijnlijke reizen plannen behoeften in 2021 en daarna?
Vroeger voelde ik me bijna beledigd toen tekenen me vroegen, een vrije man in een vrij land: “Is jouw reis echt nodig?” Maar tijden veranderen, en het is nu een geldige vraag. Gerechtbare redenen voor reizen voor de nabije omvatten rijden voor nooddoeleinden, of voor liefdadigheid, familie, eten, vrienden, gezondheid of werk en onderwijs die niet thuis kunnen worden gedaan. Vrijwel al het andere is nu niet echt nodig, toch?

“De tijd is geschikt voor auto’s zoals Citroen Ami in het VK”

De meesten van ons kopen en doen veel meer online; minder reizen naar steeds meer overbodige kantoren en warenhuizen; Ten slotte toegeven dat op weg is naar luchthavens en hun langdurige parkeergarages net zo leuk als het bezoeken van de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling. Met deze en andere waarheden in gedachten, moet je de ongeveer 10.000 kilometers rijden die je traditioneel jaarlijks hebt gereden? Onwaarschijnlijk. Is dat huidige voertuig van u het meest geschikte en efficiënte hulpmiddel voor uw nieuwe levensduur van een lagere kilometerstand? betwijfel het. Tijd om op de knop Reset op uw transport te drukken? Als je op mij lijkt, zul je – en voel je er veel beter voor.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *