Uncategorized

Speciale editie Maserati Levante en Ghibli Sportivo gelanceerd

Maserati heeft een paar speciale editie -modellen gelanceerd voor de Levante en Ghibli, genaamd Sportivo en Sportivo X. De uitrustingsniveaus zijn exclusief voor de SUV en Saloon – en ze hebben een vaste specificaties , met een substantiële apparatuurlijst en een keuze uit drie speciale verfafwerkingen.
De Maserati Levante Sportivo is geprijsd vanaf £ 69,975. Upgrades over de conventionele SUV omvatten 20-inch lichtmetalen wielen, rode remklauwen en een panoramisch zonnedak. Binnenin krijgt het speciale editie -model ook zwarte lederen bekleding, aluminium paddle shifters en een paar elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Maserati Ghibli Hybrid krijgt viercilinder 48-volt vermogen
Het Levante Sportivo X-model van Maserati beveelt een extra £ 10.825 extra boven de Sportivo-variant-maar het stimuleert de specificatie van de SUV met adaptieve LED-koplampen, spimet van 21-inch lichtmetalen wielen en een grotere achterklepspoiler. Het Nerissimo -pakket van Maserati is ook inbegrepen, die het conventionele rooster van de auto, uitlaatideeën en helderwerk omglijden voor glanzende zwarte vervangingen.
Binnenin krijgt de Levante Sportivo X rode lederen bekleding, een verwarmd sportwiel, zachte close deuren en geborstelde roestvrijstalen pedalen. Er is ook een beetje veel meer technologie; Adaptieve cruisecontrol, blinde spot assist, verkeersbordassistent, een voetgangersherkenningssysteem en een 360-graden voertuigparkeercamera alle functies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *