Uncategorized

Range Rover Evoque SW1 onthuld

Dit is de Range Rover Evoque SW1, een nieuwe speciale editie onthuld door Land Rover voorafgaand aan een openbaar debuut op de Paris Autosal Show van volgende maand.
De Union Flag-geïnspireerde SW1 is onderdeel van een nieuwe ‘geïnspireerde door Groot-Brittannië’, onderdeel kopers.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Klanten hebben een keuze uit vijf verfschema’s in het full-color-model, dat is gebaseerd op de topspec-dynamische trim: Firenze Red, Fuji White, Loire Blue, Santorini Black en Corris Gray. Elk wordt geleverd met contrasterende Fuji White Roofing en 20-inch legeringen, witte tekenstickers (rood voor Fuji White Varianten) en Union Flag-grafische afbeeldingen op de achterspoiler en vleugelspiegels.
Binnenin is er Taurus ebony lederen bekleding voor de stoelen, deurinzetstukken, armleuningen en facia -trim, allemaal uitgekozen met Cirrus -stiksels. Een geanodiseerde rode afwerking voor de Rotary Shift-controller en peddels voltooit de look voor 9-traps automatische modellen, terwijl handmatige versies een thema-versnellingsinzetstuk krijgen. De patriottische accenten gaan ook door op de hoofdsteunen en tapijtmatten, waarbij de grafische kleur van de Union Flag zijn weg naar de dorpelplaten en de auto -cruciaal in monochroom ook is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *