Uncategorized

Oxford City Center werd uiteindelijk ‘s werelds allereerste nulemissiezone in 2020

Oxford City zal uiteindelijk’ s werelds allereerste nul ontladingszone (Zez) worden door benzine te verbieden, evenals Diesel -voertuigen in het stadscentrum in het stadscentrum Vanaf 2020.
In een gezamenlijk voorstel van de gemeenteraad van Oxford en de regio Oxfordshire Region, is het plan om traditionele brandstofautomiles in specifieke delen van het stadscentrum te verbieden in 2020. Een stap om alle niet-EV’s in de stad te verbieden zal voldoen aan in 2035, Vijf jaar voordat de overheid van plan is om de verkoop van nieuwe benzine en diesel in het hele land te verbieden.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste elektrische voertuigen te koop 2017
Volgens de gemeenteraad heeft Oxford City Centre momenteel onwettige niveaus van stikstofdioxide (NO2), een belangrijke oorzaak van ziekte zoals kanker en hartaandoeningen. Meer dan 40.000 doden per jaar in het VK worden veroorzaakt door luchtverontreiniging volgens een 2016 -rapport van het Royal College of Physicians, evenals Royal College of Paediatrics en Kid Health.

Ondanks dat NO2 -niveaus met 36,9 procent in Oxford dalen, zijn specifieke delen van het stadscentrum nog steeds extreem vervuild. Door de twee fasen van de Zez te implementeren, zal George Street, de veel vervuilde straat van Oxford, zijn stikstofdioxidegehalte met 74 procent in 2035 minimaliseren, waardoor het onder de wettelijke limiet wordt gebracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *